Reviews

4,9
18 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Karlijn
één maand geleden
Nicole
één maand geleden
Paula
2 maanden geleden
Bianca is deskundig, vriendelijk, rustig en attent. Had voor een been dat niet gemasseerd mocht worden een alternatief. De massage was fantastisch! Ik kom zeker weer bij haar!
Anoniem
2 maanden geleden
Last minute terecht gekund voor een massage omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Natuurlijk niet heel erg hoge verwachtingen omdat ik op korte termijn terecht kon. Dat was echter heel erg onterecht! De salon is op n prachtige plek in Vught, ik werd mrt open armen ontvangen en ik heb n behandeling gehad die me ontzettend veel goeds heeft gedaan. Ik kreeg ook tips mee voor thuis om de effecten van de massage te vergroten. Kortom, ik raad het iedereen aan!
Chantal
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Ontdek je kracht - nu
Reutsedijk 6
5264PC Vught

Paramedisch natuurgeneeskundig therapeut Bianca is de eigenaresse van Ontdek je kracht-nu. Binnen deze salon wordt gewerkt volgens de vijf natuur-gerichte principes; energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Bij Ontdek je kracht nu ontdek je jouw spirituele bewustwording en leer je het beste in jezelf naar boven te halen. Ook op momenten dat het even tegenzit. Bianca wil jou graag haar helpende hand toereiken door middel van de behandelingen, cursussen en workshops die ze aanbiedt.

Maandag
10:0021:30
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0021:30
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt