Ontspannen Verder

4,8
133 reviews
Vlietweg 15, Leidschendam, 2266KA
Open Vandaag: 10:00 - 17:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
133 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijke massage weer, en met veel persoonlijke aandacht. Patricia is deskundig, neemt de tijd en zorgt voor een ontspannen en veilige sfeer. Dank je wel weer!
Patricia weet met haar zorgzame en professionele uitstraling je direct op je gemak te stellen. De sfeer in de behandelkamer is warm en ontspannen. We hebben genoten van de workshop koppelmassage, waarbij ze ons allebei op vakkundige en aangename wijze begeleidde. Patricia heeft duidelijk kennis van meer dan alleen masseren en ook aan mensenkennis ontbreekt het haar niet. Wij hebben een geweldige ervaring mogen hebben waarmee we zelf thuis verder aan de slag kunnen. Veel dank, Patricia!
Toon reactie salon...
Zalige ayurvedische massage met heerlijk geurende olie. Zo ontspannend dat je bijna in slaap valt.
De Ayurvedische massage bij Patricia was echt heerlijk. Ontzettend genoten van de warme olie en de full body massage. Echt een kadootje voor mezelf.
Patricia heeft echt oog voor de klant en luistert goed naar je wensen. De ruimte is fijn ingericht en met een relaxed muziekje erbij ben ik tijdens de massage goed tot rust gekomen. Bedankt!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Behandelingen

Massage
Lichaam

Wat onze klanten zeggen over Patricia

Zorgzaam10
Deskundig9
Professioneel9
Vakkundig9

Over

Ontspannen Verder
Vlietweg 15
2266KA Leidschendam

Aan de Vlietweg in Leidschendam vind je massagesalon Ontspannen Verder. Je kunt hier terecht voor ontspanningsmassages, hot stone massages, ayurvedische massages en holistische massages.

In de massagesalon hangt een rustgevende sfeer zodat je helemaal kunt ontspannen. Eigenaresse Patricia werkt professioneel en vertrouwen, rust en aandacht staan centraal bij de behandelingen. Alle massages worden op maat samengesteld en in overleg afgestemd. De behandeling die je krijgt past daarom ook écht bij jouw wensen en behoeften.

Handig om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren en in de salon kun je alleen contant betalen.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0015:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Ontspannen Verder

Ontspannen Verder is geopend van maandag tot woensdag van 10:00 tot 17:00, donderdag van 10:00 tot 15:00 en vrijdag van 10:00 tot 18:00. De salon is gesloten zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Ontspannen Verder zijn: Ontspanningsmassage, Ayurvedische massage en Bindweefselmassage
De populairste behandeling, Ontspanningsmassage, heeft een gemiddelde prijs van € 55,65.
Bij Ontspannen Verder kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Massagesalons in de buurt