Gronsveldlaan 57, Tilburg, 5043LR

Alle behandelingen

Reviews

4,7
232 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Al jaren weet Fer vakkundig mijn klachten te verhelpen.
Toon reactie salon...
Na lang zoeken naar een goede therapeut heb ik deze gevonden. Ik kom al een tijdje bij Fer. Fer is rustig, vriendelijk, legt de dingen goed uit, is zeer bekwaam , bescheiden, kundig en heeft humor. Ook blijft hij zichzelf ontwikkelen d.m.v. studie en bijscholing. Ik heb zoveel triggerpoints dat het altijd een hele klus is om deze weg te krijgen. Fer haalt altijd het uiterste uit zichzelf en het resultaat mag er wezen. Voor mij geen andere therapeut meer.
Toon reactie salon...
Ik heb besloten het voorlopig bij 1 behandeling te laten , naast ontspanning in de schouder heb ik wel een 2-tal pijnpunten erbij gekregen door de drukpunt massage en dat wil ik laten rusten nu ! Ik twijfel niet aan de deskundigheid van Fer want die was dik in orde !
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Fer
4.9
107 reviews

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Fer

Professioneel6
Zorgzaam6

Over

Ontspanningsmassage Tilburg
Gronsveldlaan 57
5043LR Tilburg

Het doel van Fer, van Ontspanningsmassage Tilburg is om lichamelijke klachten te verlichten of te verhelpen. Tijdens de behandeling maakt Fer gebruik van diverse soorten massages, zoals de voetreflex-, hot stone-, trigger point- en therapeutische massage. Fer werkt vanuit een holistische benadering als Massage Therapeut. Dit om het evenwicht tussen lichaam en geest in balans te brengen zodat je weer lekker in je vel zit.

Fijn om te weten: Het is mogelijk om een massage gedeeltelijk vergoed krijgen via de zorgverzekeraar. De behandelingen vallen onder de aanvullende verzekering/ alternatieve geneeswijze.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0015:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2018Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt