Reviews

4,7
81 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Melanie
3 dagen geleden
Hele fijne massage gehad! Eigenlijk had ik een shiatsu massage geboekt, maar na een korte intake samen tot de conclusie gekomen dat dat niet paste bij mijn klachten. De massage werd daarna precies toegepast op wat nodig was. Gezien het de eerste keer was dat ik een massage had, voelde ik me vooraf niet echt op mijn gemak. Hij heeft me erg gerust gesteld door een praatje te maken en precies te vertellen wat hij deed. Ook de tips voor achteraf thuis zijn erg fijn! Al met al een top ervaring en zou zeker terug gaan.
AP
5 dagen geleden
Wederom super tevreden
Cathleen
14 dagen geleden
Vriendelijk en goed geholpen!
Frederique
één maand geleden
Uitstekende massage, waarbij het aanpakken van de oorzaak van het probleem centraal staat. Veel nuttige tips meegekregen om het probleem verder te verhelpen en daarnaast straalt de passie ervan af. Ik kom ongetwijfeld terug en kan het iedereen aanraden.
Roy
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Ontspanningsmassage Tilburg
Gronsveldlaan 57
5043LR Tilburg

Het doel van Fer, van Ontspanningsmassage Tilburg en bekend van het programma LifetimeXperience op RTL4, is om mensen met lichamelijke klachten te verlichten of te verhelpen. Tijdens de behandeling maakt Fer gebruik van diverse soorten massages, zoals de voetreflex-, hot stone-, trigger point- en therapeutische massage. Fer werkt vanuit een holistische benadering als Massage Therapeut. Dit om het evenwicht tussen lichaam en geest in balans te brengen zodat je weer lekker in je vel zit.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0020:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt