Oreo Kormi Massagepraktijk

Vlaskade 32, Rotterdam, 3087EK

Sorry, Oreo Kormi Massagepraktijk is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Loveliest Lashes

5 reviews
Nieuwe Binnenweg 95B, 3014GG Rotterdam

Massagepraktijk Paz

284 reviews
Laan op Zuid 141, Rotterdam

Lalida Thaimassage studio

155 reviews
Gooilandsingel 109, 3083 DP Rotterdam, Netherlands

Alle behandelingen

Reviews

4,7
7 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Great guy, brilliant massage thank you
Net thuis na een heerlijke massage. Mijn rug leek meer op een plank bij het binnenkomen, maar bij het weggaan was het weer helemaal soepel. Ik ben blij met de werkwijze van Marcel Brandt en kan het niet vaak genoeg zeggen EEN AANRADER !!!
Bij Oreo Kormi kom ik terug in balans.. heb een drukken baan en veel privé verplichtingen waardoor stress altijd op de loer ligt.. sinds een tijd bezoek in Marcel van Oreo Kormi en voel me daardoor enorm goed in m'n lijf..de massages geven rust in m'n hoofd en m'n lijf is erg gebaat bij de stevige doch ontspannen massage die hij geeft.Als ik zou moeten kiezen tussen 3 weken vakantie of elke 2 weken naar Oreo Kormi om m'n lijf en mind te laten resetten is de keuze snel gemaakt. Voor iedereen met een drukke baan en privéleven die zichzelf snel voorbij loopt is 1x in de twee weken 1.5 uur een echte aanrader!!
Bij Oreo Kormi kom je terug in balans... heb een drukke baan en veel privé verplichtingen,, sinds 3 jaar bezoek ik Marcel en voel me daardoor enorm goed in mijn lijf.. de massages geven rust in m'n hoofd en m'n lijf is erg gebaat bij de stevige ontspannen massage die hij geeft.. als je moet kiezen voor een lange vakantie of om de twee weken je lijf en mind laten resetten ,, heb ik mijn keuze snel gemaakt.. een echte aanrader voor iedereen die een druk leven lijd en daarbij zichzelf voorbijloopt... na 1.5 uur kan je er weer twee weken tegen..
Marcel is een professionele masseur en een vriendelijke man die je je snel op je gemak laat voelen. Ik heb inmiddels verschillende massages mogen ondergaan en stuk voor stuk waren die voor herhaling vatbaar. Stevig als je dat wilt of juist wat zachter als daar je voorkeur naar uitgaat. En weet je niet welke behandeling je het beste kunt kiezen in jouw situatie? Met een paar vragen maak je samen met Marcel die keuze!
Toon meer reviews...

Over

Oreo Kormi Massagepraktijk
Vlaskade 32
3087EK Rotterdam

In deze moderne tijd van drukte en stress is onderhoud van lichaam en geest een belangrijke factor geworden. En dat weten ze bij de mooie rustgevende massagepraktijk Oreo Kormi in Rotterdam Zuid maar al te goed! Hier kun je terecht voor die massage waar je lichaam behoefte aan heeft. Met zorg en aandacht wordt er gekeken naar welke massage het beste bij je past. Tijdens de behandeling wordt alle energie die nodig is gebruikt om jou alleen het beste te kunnen bieden!

MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten