Organic Purifying Care

Hoogstraat 38b, 3011PR Rotterdam
4,6
18 reviews
Hoogstraat 38b, 3011PR Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,6
18 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Anoniem
10 maanden geleden
Ik vond de behandeling bij Maryam super! Ze nam de tijd voor mij en de behandeling oversteeg mijn verwachtingen; mijn huid zag er dagen later nog steeds stralend uit! Ik kom zeker terug.
Eveline
één jaar geleden
Ik heb voor deze salon gekozen, omdat zij met organische producten werkt. De treatment die op de site staat, klopt niet geheel met wat er wordt aangeboden. De eigenaresse maakte hier geen probleem van en bood juist nog een extra aan! p.s. Dit betreft een aan huis salon!
Amy
één jaar geleden
Relaxte sfeer en Maryam neemt de tijd om alles goed uit leggen en voor de behandeling. Voelde mij op mijn gemak en heerlijk tijdens en na de behandeling. Maryam kijkt wat je huid nodig heeft i.p.v. een standaarbehandeling met standaardproducten. Mijn huid ziet er mooi uit.
Manon
één jaar geleden
1,5 jaar geleden voor het eerst geweest en ik ben sindsdien vaste klant. Ik ben helemaal verkocht! Maryam is heel lief en zeer vakbekwaam. Ik dacht altijd dat ik van nature een ruwe huid had maar sinds ik bij haar kom voor de vitaminebehandeling en sinds ik de producten van dermaviduals gebruik, voel ik me herboren. Mijn huid voelt nu altijd superzacht aan! Blijkt dus dat ik al jaren verkeerde producten heb gebruikt.
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Organic Purifying Care
Hoogstraat 38b
3011PR Rotterdam

Organic Purifying Care is een salon voor mannen en vrouwen waar ze geloven in de werking van de natuur. Hier bieden ze goede gezichtsverzorging en kunnen ze elke huid, ongeacht de leeftijd, weer laten stralen. Ze gaan uit van het zelfhelende vermogen van de menselijke natuur en door het gebruik van natuurlijke plantextracten benutten ze deze kracht waardoor optimale huidverzorging en huidverbetering worden gegarandeerd. Ze bieden behandelingen op maat waarmee je in contact met jezelf komt en leert te luisteren naar je lichaam. Eigenaresse Maryam is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en werkt met producten van Dermaviduals. Met uitsluitend het gebruik van biologische en proefdiervrije producten, staat bij Organic Purifying Care het herstellen van de natuurlijke kracht van de huid centraal.

Maandag
18:0021:30
Dinsdag
18:0021:30
Woensdag
18:0021:30
Donderdag
18:0021:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt