Organic Purifying Care

Hoogstraat 38b, 3011PR Rotterdam
4,7
19 reviews
Hoogstraat 38b, 3011PR Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,7
19 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heel tevreden! Had last van onzuivere huid, welke na de acne behandeling al direct is opgeknapt. Zeer kundig advies en Maryam is een zeer fijne persoonlijkheid. Nam ook de tijd. Nu haar producten aan het gebruiken en zeer tevreden.
Anoniem
6 maanden geleden
Anoniem
één jaar geleden
Ik vond de behandeling bij Maryam super! Ze nam de tijd voor mij en de behandeling oversteeg mijn verwachtingen; mijn huid zag er dagen later nog steeds stralend uit! Ik kom zeker terug.
Eveline
2 jaar geleden
Ik heb voor deze salon gekozen, omdat zij met organische producten werkt. De treatment die op de site staat, klopt niet geheel met wat er wordt aangeboden. De eigenaresse maakte hier geen probleem van en bood juist nog een extra aan! p.s. Dit betreft een aan huis salon!
Amy
2 jaar geleden
Relaxte sfeer en Maryam neemt de tijd om alles goed uit leggen en voor de behandeling. Voelde mij op mijn gemak en heerlijk tijdens en na de behandeling. Maryam kijkt wat je huid nodig heeft i.p.v. een standaarbehandeling met standaardproducten. Mijn huid ziet er mooi uit.
Manon
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Organic Purifying Care
Hoogstraat 38b
3011PR Rotterdam

Organic Purifying Care is een salon voor mannen en vrouwen waar ze geloven in de werking van de natuur. Hier bieden ze goede gezichtsverzorging en kunnen ze elke huid, ongeacht de leeftijd, weer laten stralen. Ze gaan uit van het zelfhelende vermogen van de menselijke natuur en door het gebruik van natuurlijke plantextracten benutten ze deze kracht waardoor optimale huidverzorging en huidverbetering worden gegarandeerd. Ze bieden behandelingen op maat waarmee je in contact met jezelf komt en leert te luisteren naar je lichaam. Eigenaresse Maryam is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en werkt met producten van Dermaviduals. Met uitsluitend het gebruik van biologische en proefdiervrije producten, staat bij Organic Purifying Care het herstellen van de natuurlijke kracht van de huid centraal.

MaMaandag
19:0021:30
DiDinsdag
19:0021:30
WoWoensdag
19:0021:30
DoDonderdag
19:0021:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt