Ortho Massagepraktijk

4,9
62 reviews
Teunisbloemplein 19, Den Haag

Alle behandelingen

Reviews

4,9
62 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Top weer! Zo gemist.
Cristina kwam heel professioneel over, ze nam de tijd om naar mij te luisteren en haar massage heeft gezorgd voor opluchting van de pijn.
Wat ben ik blij dat Christina er is. Super nette praktijk, zeer vriendelijk en deskundig. Fantastische massages. Je bent echt een topper Christina.
Ik ben gewoon superblij dat ik Christina heb gevonden tussen al de salons die er zijn. Ze is super vriendelijk,salon is altijd netjes en zij weet mij toch altijd weer in de roes van ontspanning te krijgen. Ze is gewoon een hele goede masseuse en ik kom graag bij
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Cristina
4.9
39 reviews

Behandelingen

Massage

Over

Ortho Massagepraktijk
Teunisbloemplein 19
Den Haag

Bij Ortho Massagepraktijk in Den Haag kom je voor klachtbehandeling en ontspanning. Massages zijn voor iedereen. Of je nu een sporter bent en blessures wil voorkomen of iemand met een kantoorbaan, een massage verlicht altijd vaste en gespannen spieren. Heel veel mensen onderschatten de kracht van een massage, terwijl het eigenlijk zou moeten behoren tot een van de basisbehoeften.

Bij Ortho Massagepraktijk krijg je een behandeling op maat door een ervaren en vakkundige massagetherapeut. Ze is gespecialiseerd in rug-, nek- en schouderklachten maar werkt ook met hot stones en andere massagetechnieken.

Handig om te weten: je kunt voor de deur gratis parkeren.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
18:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
18:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:0015:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt