Reviews

4,8
19 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Miranda
4 dagen geleden
Was een gezellige en heerlijke massage! Ilona zag al aan m'n lichaamshouding waar alles vast zat en behandelde dat heel goed. Ik kan weer goed bewegen :-).
Kim van Zweeden
15 dagen geleden
Super goed! Ik heb genoten!!
Sascha Hofstra
2 maanden geleden
Iedere keer weer een feestje als ik mag. De massage is goed! Vanwege allergieen zijn er voor mij aanpassingen mogelijk en dat is allemaal geen probleem. Wanneer je tijdens de massage last krijgt van tintelingen, hoofdpijn of iets anders zorgt Ilona er voor dat het wordt opgelost voordat ze je naar huis laat gaan. Ik kom er altijd ontspannen vandaag.
Laura Kraaijkamp
3 maanden geleden
Ik was hier voor een zwangerschapsmassage. Ilona heeft geen speciale tafel, maar je ligt op je zij in de kussens en het was heerlijk. Ze was erg aardig en het voelde allemaal heel ontspannen. De prijs was niet hoog en dus was de prijs-kwaliteit verhouding geweldig. Ik ga zeker nog eens terug.
Birgit Maathuis
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Paarse Boeddha
Eenhoorn 9
2665BN Bleiswijk

Aan de Eenhoorn in Bleiswijk is massagesalon de Paarse Boeddha gevestigd in een woonhuis. Bij deze salon kun je heerlijk ontspannen! Ontsnap aan de alledaagse drukte en droom weg tijdens een massage. Je kunt kiezen voor een ontspannings- of zwangerschapsmassage, hotstone massage, bamboe massage of baby- en kindermassage. Ook kun je hier terecht voor een harsbehandeling.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0015:45
Vrijdag
09:0015:45
Zaterdag
09:0015:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt