Reviews

4,6
63 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Gaby is professioneel, luistert en geeft extra aandacht aan probleemgebieden. Ik heb een hele fijne, ontspannen tijd gehad en kom zeker terug!
Sharon
5 maanden geleden
Na bezoek aan diverse massagesalons voor Gaby gekozen.
Angela
5 maanden geleden
Zaterdag ben ik gemasseerd door Gaby. Mij viel meteen op dat het persoonlijk contact gezocht werd en zij mijn klacht aan wilde horen over een vast zittende nek. Gaby heeft er speciaal voor tijger balsam gepakt en extra tijd aan me nek besteed wat heel fijn was. Vandaag kan ik zeggen dat de klacht bijna geheel verdwenen is en alles weer functioneert. Ik vond het een hele prettige ervaging en zal er zeker vaker gebruik van maken.
Josef
7 maanden geleden
Geweldig genoten
Marloes
7 maanden geleden
Heerlijke ontspanningsmassage gehad! Aanrader!!
Yvonne
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Palma Massage
Laakboulevard 146
3825GP Amersfoort

Ken je dat? Wegdromen bij het idee van een ruisende branding, een stralende zon en het liggen in de schaduw van een palmboom? Dat is wat je noemt ultieme ontspanning. Hiervoor hoef je niet op vakantie. Gaby neemt je in de palm van haar handen en wrijft alle stress uit je lichaam. Gaby is een ervaren sportmasseuse en leest je spieren. Zij strijkt, kneedt, rolt, rekt de spanning weg en laat de energie in je lichaam beter doorstromen. Na de massage geeft zij je alle tijd om weer terug te keren van het paradijs naar de aarde. Let op! In de salon kan niet gepind worden.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0013:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt