Palma Massage

Laakboulevard 146, 3825GP Amersfoort
4,7
67 reviews
Laakboulevard 146, 3825GP Amersfoort

Reviews

4,7
67 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het was fijn. Gaby neemt de tijd en daardoor krijg je meteen het ontspannende gevoel waar je naar op zoek bent.
Anoniem
één maand geleden
De ontvangst was erg hartelijk en in een intake gesprekje even doorgenomen hoe het gaat en of je nog ergens last van hebt. Ik heb zelf gauw last van vastzittende schouders en wat pijntjes in de rug en daar geeft Gaby dan extra attentie aan. Vervolgens kan je een hete douche nemen in dezelfde ruimte om de spieren op te warmen. Massagekamer is sfeervol ingericht, goed op temperatuur en zeer schoon. Met een rustgevend muziekje op de achtergrond was de massage erg ontspannend en mijn spieren werden weer lekker losgemaakt. Je kan merken dat ze veel ervaring heeft en kennis van hoe het lichaam werkt. Na de massage kun je even evalueren wat je ervan vond. Ben al enkele keren geweest en voel me eigenlijk iedere keer na de behandeling weer als herboren. Ik heb niets aan te merken. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik niet vaker ga. Zeker een aanrader!
Dennis
3 maanden geleden
Was erg prettig mijn nek zat er vast en ik werd vriendelijk ontvangen en alles werd goed uitgelegd. Echt een aanrader even tijd voor jezelf.
Anoniem
4 maanden geleden
Annette
5 maanden geleden
Gaby is professioneel, luistert en geeft extra aandacht aan probleemgebieden. Ik heb een hele fijne, ontspannen tijd gehad en kom zeker terug!
Sharon
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Palma Massage
Laakboulevard 146
3825GP Amersfoort

Ken je dat? Wegdromen bij het idee van een ruisende branding, een stralende zon en het liggen in de schaduw van een palmboom? Dat is wat je noemt ultieme ontspanning. Hiervoor hoef je niet op vakantie. Gaby neemt je in de palm van haar handen en wrijft alle stress uit je lichaam. Gaby is een ervaren sportmasseuse en leest je spieren. Zij strijkt, kneedt, rolt, rekt de spanning weg en laat de energie in je lichaam beter doorstromen. Na de massage geeft zij je alle tijd om weer terug te keren van het paradijs naar de aarde. Let op! In de salon kan niet gepind worden.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0013:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt