Pandora Wellness & Spa

Pannekoekstraat 84a, Rotterdam
3,9
651 reviews
Pannekoekstraat 84a, Rotterdam
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Reviews

3,9
651 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Good price - quality especially for the gellak manicure. The pedicure not so good. You can see it’s not applied well. You can see lumps on my big toe. The lady who did the my nails was very sweet but also very loud. Making jokes and chatting with her colleagues really loudly next to my ear. I’d like it to be a space for relaxation.
Anoniem
7 uur geleden
Prima manicure! Salon is netjes en schoon. Snelle nette manicure, keurig gezet.
Anoniem
4 dagen geleden
Annika
5 dagen geleden
Altijd prima om hier je nagels te laten doen, omdat de kwaliteit goed is, maar de goedkope nagellak die ze gebruiken zit zo lang en zo goed dat het niet heel goed is voor je nagels zelf. Hygiene is ver te zoeken omdat spullen niet tussendoor gereinigd worden en het is gewoon heel basic.. maar de dames zijn super lief en ik ben altijd erg blij met het resultaat. Ik moest €5 bijbetalen voor het normaal lakken van mn teennagels. Geen gellak. Stondniet duidelijk bij de behandeling, kon online ook niet met lakken kiezen oid. En je kan er alleen met cash betalen dus was erg onhandig allemaal.
Kirsten
5 dagen geleden
Louise
5 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Pandora Wellness & Spa
Pannekoekstraat 84a
Rotterdam

Beautysalon Pandora Wellness & Spa is gevestigd aan de Pannekoekstraat in Rotterdam. Deze salon is gespecialiseerd in pedicures en manicures. Ze maken gebruik van Chinese en Japanse kruiden om je huid en nagels een boost te geven en huidvernieuwing te stimuleren. Daarnaast verzorgen ze bij Beautysalon Pandora Wellness & Spa ook Chinese en Japanse massages voor de voeten en handen en voor het gezicht en lichaam. Het team bestaat uit getrainde masseurs, voet- en nagelspecialisten.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
10:0022:00
Zondag
12:0022:00

Massagesalons in de buurt