Reviews

4,0
504 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
merel
18 uur geleden
Rommelige salon. Medewerkers praten veelvuldig in eigen taal. Weinig aandacht voor de klant.
Anoniem
2 dagen geleden
Wij hebben afgelopen dinsdag ren behandeling gehad. Er wordt aangegeven in de treatwell beschrijving dat je als finishing touch een nagellakje naar keus mag kiezen. Aangekomen bij salon, moesten wij voor de nagelak extra betalen. Aangegeven dat volgens de behandeling incl dit was. Medewerker geeft aan dat dit wij met Treatwel moeten bespreken en geld moeten terugvragen, omdat wij 5 euro extra moesten betalen voor het kleuren van onze teennagels. Uiteindelijk hebben wij dit niet gedaan, het zou half uur duren volgens de medewerker. Pedicure werd in 15/20 min gedaan, op de behandeling staat 30 min. Het was een kado voor mij en een vriendin en het viel echt tegen. Medewerkers zijn engelstalig, geen problemen mee, beschrijving opgelezen(vertaald naar het engels). Maar zij was het er niet mee eens en dat dit de schuld is van Treatwell. Contact opgenomen met Treatwell en aangegeven dat dit inderdaad vreemd is, want volgens de beschrijving staat dat je gelakt wordt. Wij willen graag een oplossing, want dit vonden wij qua prijs-kwaliteit zeer slecht.
Shvaathi
2 dagen geleden
Erg prettige ervaring. Ik had een pedicure en manicure. Ik had gekozen voor normale nagellak bij mijn pedicure en hier kwam dan 5 euro extra bij. Ik kom zeker terug.
Anoniem
2 dagen geleden
Plezierige spa, lieve dames. Ik ging weg met stralende voeten!
Monique
2 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Pandora Wellness & Spa
Pannekoekstraat 84a
Rotterdam

Beautysalon Pandora Wellness & Spa is gevestigd aan de Pannekoekstraat in Rotterdam. Deze salon is gespecialiseerd in pedicures en manicures. Ze maken gebruik van Chinese en Japanse kruiden om je huid en nagels een boost te geven en huidvernieuwing te stimuleren. Daarnaast verzorgen ze bij Beautysalon Pandora Wellness & Spa ook Chinese en Japanse massages voor de voeten en handen en voor het gezicht en lichaam. Het team bestaat uit getrainde masseurs, voet- en nagelspecialisten.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
10:0022:00
Zondag
12:0022:00

Massagesalons in de buurt