Parelss

4,6
41 reviews
Jan Sluytersstraat 15, Papendrecht, 3351JL
Morgen open: 09:00 - 12:00

Alle behandelingen

Reviews

4,6
41 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het was fijn om te ervaren wat de massage met me doet. Het is bijzonder om mee te maken dat de spanning uit je lijf gaat.
Ik heb een erg fijne ontspanningsmassage gehad bij Marielle. Ze heeft goed gekeken naar wat mijn lichaam nodig had en de massage op basis daarvan ingericht. Heel erg fijn.
Fijne massage , attent en goed verzorgd
Als je een alternatieve massage op zoek bent dan is dit de goede adres. Was zacht, ze werk met je energie en druk op verschillende punten van je lichaam. Ik vond het een fijne ervaring
Ik kom snel terug!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Marielle
4.9
20 reviews

Over

Eind jaren 90 maakte ik kennis met voetreflexologie en drukpunten op hoofd en nek en was gefascineerd door het effect op bijvoorbeeld hoofdpijn. Vijf jaar later wilde ik hier serieus mee verder gaan. Het begon met de opleiding voetreflexologie (pododynamica) in combinatie met andere technieken, massage- en therapievormen. Sinds 2010 houd ik me naast lichaamswerk bezig me coachen en in 2014 heb ik de opleiding tot Enneagram IntegratieKunde (EIK) Coach afgerond. Dit laatste heeft me veel tools aangereikt om bij blokkades te komen en deze te desintegreren. In 2013 heb ik de opleiding Medische Basiskennis met succes afgerond. Daarna kwam Touch for Health en de Sedona Loslaat methode op mijn pad en die zijn nu ook onderdeel van de aanpak en werkwijze bij zowel het lichaamswerk als bij coaching. De trainersopleiding die ik in 2017 heb gevolgd, geeft tools om ook in groepen met de kennis van het enneagram, van Sedona, van groepsprocessen en transformatie aan de slag te gaan. In 2020 heb ik BLAST technique geleerd en ben ik ReAttach therapeut geworden. Hoe de mens in een team of een groep opereert, levert mooie inzichten. Hoe kom je weer in balans, in je kracht, bij jouw potentieel? Ik ga met je mee op zoek naar jouw kern, weer lekker in je vel, ontspannen, naar wel-zijn. Mijn brede kennis en inzicht combineer ik bij alles wat ik doe met een vleugje spiritualiteit, luchtigheid en met m’n pragmatische aanpak. Mensen zijn bijzonder en ik wens iedereen zelfinzicht toe om dromen waar te maken, lekker in je lichaam te zitten en de kracht in jezelf (weer) te ontdekken.

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Product
Natuurlijke ingrediënten
Internet
Gratis wifi
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij

Over

Parelss
Jan Sluytersstraat 15
3351JL Papendrecht

Parelss helpt je graag aan het leven waar je van droomt! Dit doen ze door middel van coaching, massage en therapie. Je kunt bij deze salon rekenen op een aanpak die past bij je wensen en behoeften of bij de zorg die je nu nodig hebt. Kenmerkend zijn de integere, persoonlijke en doelgerichte aanpak waarbij altijd je eigen persoonlijkheid centraal staat. Het professionele team heeft veel kennis en ervaring en gaat met een positieve instelling, praktisch en krachtig aan de slag.

MaMaandag
09:0021:30
DiDinsdag
09:0021:30
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
09:0021:30
VrVrijdag
09:0018:30
ZaZaterdag
09:0012:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt