Jan Sluytersstraat 15, Papendrecht, 3351JL
Vandaag open: 10:00 - 20:00

Alle behandelingen

Reviews

4,7
29 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een schot in de roos. Bij Mariëlle word je meteen gezien en gehoord. Geen omhaal van woorden, meteen to the point. Ik ben zeer goed geholpen. Mariëlle is iemand die ervaren, wijs en liefdevol is. Je bent in goede handen.
Het was een heerlijke massage en marielle is een hele lieve vrouw die je snel op je gemak stelt
Toon reactie salon...
Deskundig en plezierig, ga er graag naar toe en kom er met een goed gevoel vandaan.
Heerlijk ontspannen en zeer lieve vrouw
In eerste instantie was ik op zoek naar een sportmassage om spieren los te maken. Mariëlle van Parelss biedt echter zoveel meer op welzijnsniveau. Op diverse gebieden kan Mariëlle helpen om je welzijn te coachen, te ontwikkelen, balans te vinden. Bij mijn eerste kennismaking voelde ik me meteen op mijn gemak, naast de heerlijke polariteitsmassage geeft Mariëlle ook adviezen en inzichten mee, waarmee ik zeker aan de slag kan gaan om mezelf verder te ontwikkelen en in mijn kracht te komen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Marielle
4.8
14 reviews

Over

Eind jaren 90 maakte ik kennis met voetreflexologie en drukpunten op hoofd en nek en was gefascineerd door het effect op bijvoorbeeld hoofdpijn. Vijf jaar later wilde ik hier serieus mee verder gaan. Het begon met de opleiding voetreflexologie (pododynamica) in combinatie met andere technieken, massage- en therapievormen. Sinds 2010 houd ik me naast lichaamswerk bezig me coachen en in 2014 heb ik de opleiding tot Enneagram IntegratieKunde (EIK) Coach afgerond. Dit laatste heeft me veel tools aangereikt om bij blokkades te komen en deze te desintegreren. In 2013 heb ik de opleiding Medische Basiskennis met succes afgerond. Daarna kwam Touch for Health en de Sedona Loslaat methode op mijn pad en die zijn nu ook onderdeel van de aanpak en werkwijze bij zowel het lichaamswerk als bij coaching. De trainersopleiding die ik in 2017 heb gevolgd, geeft tools om ook in groepen met de kennis van het enneagram, van Sedona, van groepsprocessen en transformatie aan de slag te gaan. In 2020 heb ik BLAST technique geleerd en ben ik ReAttach therapeut geworden. Hoe de mens in een team of een groep opereert, levert mooie inzichten. Hoe kom je weer in balans, in je kracht, bij jouw potentieel? Ik ga met je mee op zoek naar jouw kern, weer lekker in je vel, ontspannen, naar wel-zijn. Mijn brede kennis en inzicht combineer ik bij alles wat ik doe met een vleugje spiritualiteit, luchtigheid en met m’n pragmatische aanpak. Mensen zijn bijzonder en ik wens iedereen zelfinzicht toe om dromen waar te maken, lekker in je lichaam te zitten en de kracht in jezelf (weer) te ontdekken.

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Product
Natuurlijke ingrediënten
Internet
Gratis wifi
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij

Over

Parelss
Jan Sluytersstraat 15
3351JL Papendrecht

Parelss helpt je graag aan het leven waar je van droomt! Dit doen ze door middel van coaching, massage en therapie. Je kunt bij deze salon rekenen op een aanpak die past bij je wensen en behoeften of bij de zorg die je nu nodig hebt. Kenmerkend zijn de integere, persoonlijke en doelgerichte aanpak waarbij altijd je eigen persoonlijkheid centraal staat. Het professionele team heeft veel kennis en ervaring en gaat met een positieve instelling, praktisch en krachtig aan de slag.

MaMaandag
09:0021:30
DiDinsdag
09:0021:30
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
09:0021:30
VrVrijdag
09:0018:30
ZaZaterdag
09:0012:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt