Reviews

4,9
12 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik heb al een heel aantal keer een ontspanningsmassage gehad bij Parelss. Mariëlle geeft de massage met warme zorg een aandacht. Dit doet weldadig aan. Ik heb genoten van het zijn in de ontspanning, me over kunnen geven aan het er helemaal zijn. Warm aanbevolen.
Conny Waverijn
7 dagen geleden
Marielle is een hele prettige therapeut die op een neutrale wijze je zelf inzicht laat geven.
Anoniem
10 dagen geleden
Heerlijk om in alle rust behandeld te worden door Marielle. De voetreflexmassage maakte dat ik snel van mijn hoofdpijn af was en een ontspanningsmassage dat ik even lekker weggezakt was - daar bleek alle ruimte oor te zijn
Martijn
15 dagen geleden
Mariëlle zorgt dat je je meteen thuis voelt in haar behandelkamer, er hangt een prettige sfeer. De massage vindt plaats in stilte met alleen heerlijke achtergrondmuziek. Een aanrader!
Cathy Hoekstra
15 dagen geleden
Een heerlijke ontspanningsmassage gehad van een Mariélle. Ze voelt je goed aan en weet waar ze zacht moet masseren en waar wat meer druk gegeven mag worden. Mooie ruime behandelkamer waar je je op je gemak voelt. Ze geeft je alle tijd en aandacht, waardoor je helemaal ontspannen en blij weer naar huis gaat.
Anoniem
15 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Parelss
Jan Sluytersstraat 15
3351JL Papendrecht

Parelss helpt je graag aan het leven waar je van droomt! Dit doen ze door middel van coaching, massage en therapie. Je kunt bij deze salon rekenen op een aanpak die past bij je wensen en behoeften of bij de zorg die je nu nodig hebt. Kenmerkend zijn de integere, persoonlijke en doelgerichte aanpak waarbij altijd je eigen persoonlijkheid centraal staat. Het professionele team heeft veel kennis en ervaring en gaat met een positieve instelling, praktisch en krachtig aan de slag.

Maandag
19:0021:30
Dinsdag
09:0016:20
Woensdag
19:0021:30
Donderdag
19:0021:30
Vrijdag
09:0018:30
Zaterdag
09:0012:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt