PearlGlamour

Slangenwortelstraat 59, Arnhem, 6832HR

Sorry, PearlGlamour is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Kapsalon Medi

217 reviews
Kamillelaan 14, 6833GK Arnhem

Mira beauty

15 reviews
Huissensestraat 138, 6833JD Arnhem

Pretty Smooth

415 reviews
Watermuntstraat 4, Arnhem

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

3,4
11 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Eerste keer geboekt, bleek een fout te zijn geweest van het systeem dus ik stond voor een dichte deur. Volgende keer afspraak gemaakt en ook extra bevestiging per mail gekregen. Wordt de afspraak 2,5 uur van tevoren afgezegd om een mij onduidelijke reden. Geen excuses gemaakt, niks. Erg jammer maar ik ga geen moeite meer doen voor deze salon. Ik heb overigens geen oordeel over de behandeling zelf, de persoon of de hygiëne. Aangezien ik nooit echt een behandeling heb gehad hier.
Ik was naar de salon gegaan maar er was niemand aanwezig terwijl ik een afspraak had staan. Ik kreeg toen te horen dat ik zogenaamd mijn afspraak 6 keer geannuleerd had wat helemaal niet klopte. Ik had mijn afspraak namelijk 1 keer verplaatst naar een andere dag. Ik zou deze behandeling doen voor een shoot die ik de volgende dag ingepland had.Een belletje om op tijd af te zeggen zou gewaardeerd zijn omdat ik voor niks daarnaartoe was gegaan en mijn tijd kwijt was en ergens anders kon gaan.
Toon reactie salon...
Mooie salon, goede behandeling, leuke meid. Kom zeker terug.
Toon reactie salon...
Perfect
Toon reactie salon...
Goede wimperlift gehad, maar er werden wel zonder overleg foto’s geplaatst op haar Instagram Verhaal terwijl ik vantevoren op een formulier gezegd had dat ik dit specifiek niet wilde. Ik zag dit pas achteraf omdat ik mijn ogen gesloten had vanwege de behandeling.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

PearlGlamour
Slangenwortelstraat 59
6832HR Arnhem

Bij schoonheidssalon PearlGlamour in Arnhem kun je terecht voor diverse wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Denk aan een gelifte wimpers met een uniek boost serum, die jouw wimpers in goede conditie houd of een PMU behandeling, zodat jij iedere ochtend tijd bespaart!

Met deze laatste treatment krijgen je wenkbrauwen een volle en natuurlijke look die 1 à 2 jaar blijft zitten. In de salon wordt gewerkt met de PHI-methode, de nieuwste methode voor microblading. Maar er is meer: ga voor een Brow Treatment als je strakke wenkbrauwen wilt hebben, die veel bepalen over jouw uitstraling!

Het vakkundige team van PearlGlamour werkt met producten op natuurlijke basis en daarnaast zijn de producten niet getest op dieren. Ongeacht je treatment: het team zorgt ervoor dat de kwaliteit bovenop staat en dat onze producten diervriendelijk zijn!

Goed om te weten: je kunt zowel pinnen als contant betalen in de salon en parkeren voor de deur is gratis.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
10:0022:00
ZoZondag
10:0022:00