Pedicure Haarlem

Gedempte Schalkburgergracht 50, Haarlem, 2021AM

Sorry, Pedicure Haarlem is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Beauty Valentijn

281 reviews
Paul Krugerstraat 37 Zwart, Haarlem

Reward-Beauty

835 reviews
Spaarndamseweg 120 / A7, 2021KA Haarlem

Ji Sun Nail Tech

249 reviews
Julianapark 34, Haarlem

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage

Reviews

4,2
103 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik had zes weken van te voren een reservering gemaakt, een dag van te voren kreeg ik een herinnering van treatwell en pas daarna kreeg ik een annulering van de salon wegens omstandigheden. Er werd vanuit de salon een nieuwe reservering gemaakt voor een paar dagen later ( een dag waarop ik niet kon ), kortom ik ben niet in de salon geweest en vond het vreemd dat de afspraak na de herinnering van treatwell werd geannuleerd, alsof de afspraak niet genoteerd stond in de salon.
Was weer heerlijk!
Het was een feestje voor mijn voeten, bedankt!
Manicure forgot that had the appointment. I spoke with her over the phone and gave my number to make a new appointment but she never called back. My appointment was Saturday, today is Tuesday!
Een vriendelijke mevrouw maar ondanks de mooie stoel op de foto moest ik op een verkreukeld laken zitten waar kruimels van vorige klant op lagen en na mij moest de volgende er ook gewoon op zitten. Mn nagels gevijld maar snachts in bed heb ik mezelf opengehaald met die nagels, dat heb ik nog nooit eerder gehad. Nagellak was niet goed gedroogd Het spijt me maar ik kan er niet veel beters over zeggen
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Pedicure Haarlem
Gedempte Schalkburgergracht 50
2021AM Haarlem

Je voeten worden vaak vergeten. Toch verdienen zij alle aandacht aangezien ze jouw lichaam de hele dag dragen. Breng daarom eens een bezoek aan Pedicure Haarlem. Eigenaresse Margot is gediplomeerd pedicure en haar salon aan huis is aangesloten bij brancheorganisatie Provoet. In deze kleinschalige salon worden je voeten volledig verzorgd met een uitgebreide pedicure. Eventueel kun je je nagels laten versieren met een mooie nagellak of gellak. Margot spreekt meerdere talen en je kunt voor de deur gratis parkeren.

Handig om te weten: in de salon kan niet gepind worden en Margot heeft katten in huis.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
08:3015:00
WoWoensdag
08:0022:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
09:0015:00
ZoZondag
10:3014:00