Pedicure Manuela

Wilgstraat 49, 2565MB Den Haag
4,8
24 reviews
Wilgstraat 49, 2565MB Den Haag
Dalurenkorting

Reviews

4,8
24 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Met een lekker bakkie koffie en een gezellig praatje zijn mijn voeten weer perfect zomerklaar! Echt een aanrader!
Wim
8 dagen geleden
Op een zatermiddag even tijd voor mezelf. Eerste afspraak bij Manuela...alsof ik op visite was bij een goede vriendin. Ik voelde me zeer op mijn gemak. Manuela is heel precies, imperfecties werden niet getolereerd ;o). De vervolgafspraak staat inmiddels ingepland voor aankomende zaterdag voor mijn handen en voor de kapper die in hetzelfde pand zit. Kijk er nu al naar uit!
Francisca
12 dagen geleden
Heel veel waar voor je geld en wat een leuke dame is Manuela! Ik kom zeker terug. Zeer tevreden zowel over de nagelbeugel als over de rest van de pedicure.
T.
13 dagen geleden
Gellak manicure with Manuela. She first took the previous manicure off really carefully and then did a new one perfectly. Could not be happier. I also go to her for pedicures and she does them wonderfully!
Angela
22 dagen geleden
Afgelopen zaterdag had ik hier mijn eerste pedicure en naar volle tevredenheid. Manuela bleek een leuke, aardige dame te zijn. Ik voelde me snel op mijn gemak; er heerste een hele fijne sfeer. Manuela nam de tijd voor mijn voeten en was zeer bekwaam. Ik ging met heerlijk zachte voeten en mooi gelakte nagels de deur weer uit. Kortom, een aanrader. Ik kom zeker terug!
Jolanda
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Pedicure Manuela
Wilgstraat 49
2565MB Den Haag

Voor mooie zomervoetjes ben je bij Pedicure Manuela in Den Haag aan het juiste adres. Bij deze nagelstudio geeft eigenaresse Manuela je waar voor je geld. Ze neemt ruim de tijd om al jouw voetproblemen op te lossen. Je kunt bij haar ook terecht voor mooie gellak. Iedereen loopt hier weer pijnvrij en met prachtig verzorgde voeten de deur uit.

Let op: in deze salon kan niet gepind worden.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
08:0020:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
09:3017:30
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt