Pedicure & Wellness Nancy

Jan Heynslaan 42, 5622KM Eindhoven
4,5
19 reviews
Jan Heynslaan 42, 5622KM Eindhoven
Dalurenkorting

Reviews

4,5
19 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Dit was mijn eerste bezoek bij Nancy. Ik heb - omdat ik erg tevreden was over de behandeling - gelijk een vervolg-afspraak gemaakt. Nancy was zeer vriendelijk en zij heeft de pedicure vakkundig uitgevoerd. Ik voelde mij erg verwend en ben dan ook met een goed gevoel (en heerlijk zachte voetjes) huiswaarts gewandeld. Ook zal ik in de toekomst van de vele mogelijkheden van schoonheidsbehandelingen gebruik maken. Ik beveel Nancy van harte aan. Met vriendelijke groet, Rosi Beyer.
Rosi
5 dagen geleden
Ik heb een prettige behandeling gehad! Dank je!
Lisanne
3 maanden geleden
Zeer vriendelijk en vakbekwaam Heerlijk ontspannen naar huis gegaan !
Petra Holtermann
4 maanden geleden
Anoniem
8 maanden geleden
Heerlijke behandeling " Winter" ondergaan. Ontvangst met een lekkere thee en een voetenbadje waardoor je al helemaal ontspant. Nancy is ontzettend vriendelijk en l legt alles uit wat ze doet en geeft advies. Ik vind zelf een massage altijd erg fijn en ook dat deed ze ook heel goed. Kortom ik ga over een paar weken weer voor een behandeling. Super!
Monique
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Pedicure & Wellness Nancy
Jan Heynslaan 42
5622KM Eindhoven

Misschien heb je een probleem met je huid of wil je gewoon even ontsnappen aan de drukte van alle dag en ontspannen? Bij Pedicure & Welness Nancy in Eindhoven kom je helemaal tot rust en ga je met een stralende huid naar huis! In de salon wordt gewerkt met producten op basis van aromatherapie Societé Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.). Elke behandeling omvat een persoonlijke benadering aangepast op jouw eigen huidconditie. Je kunt je auto gratis voor de deur parkeren. De salon is gevestigd op de 1e verdieping en alleen bereikbaar per trap. Kom langs en laat je heerlijk verwennen.

Maandag
13:0016:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:3014:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:0012:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt