Pegapega Nails

4,7
65 reviews
Schubertlaan 20, Eindhoven, 5654EM
Vandaag open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Reviews

4,7
65 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Gezellige sfeer en een goede ontvangst.
Ze nam echt ruim de tijd voor me. Heel nuttig advies en informatie gekregen. Alles was heel schoon. Eindresultaat prachtig. Ik kom zeker terug!
Great
great
Heel blij met het eindresultaat.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jeruda
Nagelstyliste
4.9
39 reviews

Over

Ik ben Jeruda Lodriguez,   uw nagelstyliste  bij nagelstudio Pegapega Nails. Mijn liefde voor Nagels is begonnen als een hobby en heeft zich uitgebreid tot veel cursussen en het openen van mijn eigen nagelstudio. Ik geniet oneindig van alles wat te maken heeft met nagels.  Of u nou zwakke nagels hebt, probleemnagels of dat u een nagelbijter bent. Ik vind dat alle vrouwen zich mooi moeten voelen, u moet als vrouw zich niet hoeven te niet schamen voor uw nagels of handen. uw handen en uw nagels zijn instrumenten van uw lichaam die dagelijks gebruikt en blootgesteld worden.  Kom langs bij nagelstudio Pegapega Nails en u hoeft zich nooit meer te schamen voor uw handen.

Behandelingen

Nagels

Over

Pegapega Nails
Schubertlaan 20
5654EM Eindhoven

In Eindhoven aan de Schubertlaan vind je Pegapega Nails. De bijzondere naam betekent ‘gekko’ in het Papiamento en staat symbool voor een enorme variatie aan vormen, kleuren en grootten. Het motto van de salon is dan ook niet voor niets: ’life is too short to have naked nails’! Eigenaresse Jeruda is afgestudeerd nagelstyliste en vindt het zeer belangrijk om in haar salon kwaliteitsproducten te gebruiken. Ook blijft ze zichzelf continu bijscholen bij Pika Nails zodat ze altijd op de hoogte is van de laatste nageltrends.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
10:0021:00
ZoZondag
10:0021:00

Nagelstudio's in de buurt