Reviews

4,3
94 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Er is veel tijd gestoken in het verven wat ik waardeer. De aanzet is echter niet goed gedaan en de uitgroei moest donker zijn en is nu lichter dan mijn eigen uitgroei was en ook nog vlekkerig. Ik ben hier ontevreden over en toen ik dat aangad zei de dame dat ik over een maand terug kon komen voir een uitgroeibehandeling voor €25!!En dit, terwijl ik nu al het enorme bedrag van €100 moest afrekenen!! Ik zou graag zien dat de salon dit kosteloos herstelt! Verder is de kleur veel donkerder dan ik zou willen en zou dit volgens de dame nog oplichten. Dit laat ik maar voor wat het is, maar de geelblonde uitgroei op mijn hoofd is nu een enorme ergernis voor mij.
Jennifer
2 dagen geleden
Het was mooi weer, ik heb maar 5 minuutjes moeten wachten in een mooie achtertuin. Knippen ging lekker snel en de kapster is super pro !
Anoniem
één maand geleden
wenkbrauwen doen ze ontzettend goed
Anoniem
één maand geleden
Natascha
2 maanden geleden
Tulay
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Pem Hair & Beautysalon
Willem de Zwijgerlaan 64
2582ES Den Haag

Pem Hair en Beautysalon is gevestigd aan de Willem de Zwijgerlaan in Den Haag. Bij deze salon – met mooie en moderne inrichting – willen ze alleen het beste voor je haar. Het team creëert prachtige kapsels en ook wanneer je gaat trouwen of een feestje hebt, kun je hier terecht voor een feestelijk kapsel. Daarnaast brengen ze bij Pem Hair en Beautysalon ook graag passende make-up bij je aan en epileren ze je wenkbrauwen in de perfecte vorm. Zowel dames, heren als kinderen kunnen hier terecht.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3017:00
Woensdag
09:3017:00
Donderdag
09:3017:00
Vrijdag
09:3017:00
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
09:3017:00

Kappers in de buurt