Pepijn de Kapper

Coolsingel 83, 3012AE Rotterdam
4,9
75 reviews
Coolsingel 83, 3012AE Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
75 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Gezellig. Kundig. Meedenkend.
Maaike
13 uur geleden
Goede kapper met veel ervaring en veel skills vanuit zijn vak. Ook strak met zijn afspraken en tijdsindeling waardoor er nooit wachttijden zijn.
Lorenzo
17 uur geleden
Top kapper! Luistert goed naar wat je wilt. Tussen het knippen door ook nog gevraagd hoe/wat ik mijn haar wilde hebben zodat het perfect zou zitten. Verdiende 5 sterren!
Cor
5 dagen geleden
Het was de eerste keer dat ik kwam knippen bij Pepijn. Ik kreep een heerlijk kopje koffie en werd direct geholpen! Pepijn is een hele vriendelijke gast met een leuk gevoel voor humor. Het eindresultaat was erg goed! En ik ben er heel tevreden mee. De afspraak voor over 2 weken staat! En Pepijn heeft er een vaste klant bij!
Hamoen
6 dagen geleden
Topper!
Lyanne
7 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Pepijn de Kapper
Coolsingel 83
3012AE Rotterdam

Aan de Coolsingel in het centrum van Rotterdam vind je Pepijn de Kapper, met nadruk op dé. Mannen of vrouwen, kort of lang haar, voor Pepijn is niets te gek. Hij beheerst diverse technieken en met zijn expertise weet hij altijd een kapsel te creëren dat bij jou past. Wil een strakke, korte coupe? Ook dan ben je bij Pepijn aan het juiste adres. Opscheer, patronen, een mooie kleur? Alles is mogelijk. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met biologische producten zonder chemicaliën. Dit is dus beter voor je haar en je hoofd. Na een bezoek aan Pepijn zal je er zeker uitspringen met je nieuwe haar.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:0017:20
Donderdag
10:0017:20
Vrijdag
10:0017:20
Zaterdag
10:0017:20
Zondag
12:0017:00

Kappers in de buurt