Perfect Vision

Evenaar 121, Almere

Sorry, Perfect Vision is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Velvet salon

6 reviews
oktoberstraat 79, 1335EN Almere

Waxing Goals

168 reviews
Pasar Malamstraat 121, 1336NG Almere

Golden Needle

132 reviews
Detroitpad 2, Almere

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,0
25 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Vriendelijk personeel, weinig passie voor het vak
Tot tegenstelling van andere reviews heb ik een hele goede ervaring gehad bij Jalica! Ik ben er inmiddels al 2 keer geweest! Het bevalt nog steeds.
de mevrouw die mij geholpen heeft was niet erg klantvriendelijk. ik voelde mij totaal niet welkom en de wimpers waren ook niet volledig op al mijn wimpers geplaatst. er werd erg ruw met mijn oog omgegaan en heb er dagen last van gehad.
Ik liet mijn wenkbrauwen epileren, uiteindelijk werd er gevraagt wat vind je er van na dat ze klaar was. K zie een hele hap in me wenkbrauw, ze zegt ik regel dat wel ze begint steeds meer haar weg te halen uit eindelijk zijn mijn wenkbrauwen helemaal ongelijk en het ziet er niet uit. Totaal geen gezicht, iedereen om mij heen schrikt van het resultaalt en k ook. En toen ik thuis kwam zag ik nog een hap in me andere wenkbrauw. Ik hoop dat de gene die mij behandelt heeft hier van leert en het niet bij andere klanten doet want dit gun ik niemand!
Me wenkbrouwen zijn mooi gedaan ben er blij mee??
Toon meer reviews...

Over

Perfect Vision
Evenaar 121
Almere

Perfect Vision is een praktijk voor huidverbetering, lichaamsbehandelingen en huidtherapie gevestigd in Almere. Het team is gespecialiseerd in bodyshaping en huidverstrakking met behulp van de bodysculptor en cryo-cavitatie. Zij bieden voor mannen en vrouwen van jong tot oud een breed scala hoogwaardige schoonheidsbehandelingen, therapieën en ontspanningsarrangementen aan voor zowel lichaam en huid. Hun visie is dat er goed uitzien geen toeval is maar het resultaat van consequente huidverzorging. Jouw specifieke eisen en wensen worden rustig besproken en vervolgens nemen ze de geschikte behandelingen met je door.

MaMaandag
13:0013:15
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten