Perfect Vision

Evenaar 121, Almere
3,8
24 reviews
Evenaar 121, Almere
Daluren- en last-minutekortingen

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

3,8
24 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Tot tegenstelling van andere reviews heb ik een hele goede ervaring gehad bij Jalica! Ik ben er inmiddels al 2 keer geweest! Het bevalt nog steeds.
Sharell
5 maanden geleden
de mevrouw die mij geholpen heeft was niet erg klantvriendelijk. ik voelde mij totaal niet welkom en de wimpers waren ook niet volledig op al mijn wimpers geplaatst. er werd erg ruw met mijn oog omgegaan en heb er dagen last van gehad.
Anoniem
10 maanden geleden
Rowan
2 jaar geleden
Ik liet mijn wenkbrauwen epileren, uiteindelijk werd er gevraagt wat vind je er van na dat ze klaar was. K zie een hele hap in me wenkbrauw, ze zegt ik regel dat wel ze begint steeds meer haar weg te halen uit eindelijk zijn mijn wenkbrauwen helemaal ongelijk en het ziet er niet uit. Totaal geen gezicht, iedereen om mij heen schrikt van het resultaalt en k ook. En toen ik thuis kwam zag ik nog een hap in me andere wenkbrauw. Ik hoop dat de gene die mij behandelt heeft hier van leert en het niet bij andere klanten doet want dit gun ik niemand!
Marina
2 jaar geleden
Me wenkbrouwen zijn mooi gedaan ben er blij mee??
Nicky
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Perfect Vision
Evenaar 121
Almere

Perfect Vision is een praktijk voor huidverbetering, lichaamsbehandelingen en huidtherapie gevestigd in Almere. Het team is gespecialiseerd in bodyshaping en huidverstrakking met behulp van de bodysculptor en cryo-cavitatie. Zij bieden voor mannen en vrouwen van jong tot oud een breed scala hoogwaardige schoonheidsbehandelingen, therapieën en ontspanningsarrangementen aan voor zowel lichaam en huid. Hun visie is dat er goed uitzien geen toeval is maar het resultaat van consequente huidverzorging. Jouw specifieke eisen en wensen worden rustig besproken en vervolgens nemen ze de geschikte behandelingen met je door.

Maandag
13:0017:00
Dinsdag
11:0017:00
Woensdag
11:0017:00
Donderdag
11:0017:00
Vrijdag
11:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt