Perfection just for you

Heemraadssingel 137, Rotterdam, 3022CD

Perfection just for you heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Miss Beauty PMU

59 reviews
Schietbaanstraat 41A, rotterdam

KC-Haircutter

301 reviews
In kapsalon Be Your Own, Middellandplein 26B, Rotterdam

Alara Beauty

509 reviews
Jan Porcellisstraat 2B, Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

5,0
9 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik kom nu al jaren bij Daphne voor mijn wimpers en het is altijd goed! Ze is flexible in haar tijd en afspraken en weet wat ze doet. Fijne service met een mooi resultaat voor drie weken!
Ik kom al jaren bij Daphne voor m'n wimpers en ben nog steeds erg tevreden!
Daphne is geweldig in wat ze doet. Bovendien is ze heel aardig. Het is leuk om met haar een praatje te maken, maar ze voelt het ook goed aan als je in stilte de behandeling wilt ondergaan. Ik kom al jaren bij Daphne en zal dat zeker de komende jaren ook blijven doen!
2 jaar geleden kwam ik hier voor het eerst voor mijn wimpers. Sindsdien kan ik niet meer zonder en laat ik ze tussen de 2 a 4 weken opvullen. Er word goed gekeken naar je eigen wimpers en draagkracht ervan voordat de wimpers er op geplakt worden. Ik ben zeer tevreden en blijf hier ook zeker komen. Zowel de prijs als de klantvriendelijkheid en de kwaliteit van de wimpers is voor mij genoeg reden om hier te blijven komen.
Toon meer reviews...

Over

Perfection just for you
Heemraadssingel 137
3022CD Rotterdam

In het centrum van Rotterdam vind je Perfection just for you waar je verschillende masker-behandelingen kunt boeken. Je kunt in deze salon optimaal ontspannen terwijl de diverse maskers je gezicht hydrateren.

Eigenaresse Daphne heeft een passie voor schoonheidsbehandelingen en huidverbetering. Daphne heeft jarenlange ervaring en zorgt dat je je op je gemak voelt in haar salon. Er wordt in deze salon geluisterd naar jouw wensen en er wordt gezorgd dat de behandeling daarop aansluit.

In de salon wordt gewerkt met Casmara gezichtsmaskers, deze bedekken het hele gezicht en hebben een ontgiftende werking. Voor elk huidtype is er een geschikt Casmara gezichtsmasker.

MaMaandag
10:0016:30
DiDinsdag
10:0016:00
WoWoensdag
10:0016:30
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
13:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten