Perfection just for you

Heemraadssingel 137, 3022CD Rotterdam
5,0
9 reviews
Heemraadssingel 137, 3022CD Rotterdam
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

5,0
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik kom nu al jaren bij Daphne voor mijn wimpers en het is altijd goed! Ze is flexible in haar tijd en afspraken en weet wat ze doet. Fijne service met een mooi resultaat voor drie weken!
Lei
één maand geleden
Ik kom al jaren bij Daphne voor m'n wimpers en ben nog steeds erg tevreden!
Sanne
één maand geleden
Veronique
één maand geleden
Daphne is geweldig in wat ze doet. Bovendien is ze heel aardig. Het is leuk om met haar een praatje te maken, maar ze voelt het ook goed aan als je in stilte de behandeling wilt ondergaan. Ik kom al jaren bij Daphne en zal dat zeker de komende jaren ook blijven doen!
Veronique
één maand geleden
2 jaar geleden kwam ik hier voor het eerst voor mijn wimpers. Sindsdien kan ik niet meer zonder en laat ik ze tussen de 2 a 4 weken opvullen. Er word goed gekeken naar je eigen wimpers en draagkracht ervan voordat de wimpers er op geplakt worden. Ik ben zeer tevreden en blijf hier ook zeker komen. Zowel de prijs als de klantvriendelijkheid en de kwaliteit van de wimpers is voor mij genoeg reden om hier te blijven komen.
Kathy
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Perfection just for you
Heemraadssingel 137
3022CD Rotterdam

In het centrum van Rotterdam vind je Perfection just for you waar je verschillende masker-behandelingen kunt boeken. Je kunt in deze salon optimaal ontspannen terwijl de diverse maskers je gezicht hydrateren.

Eigenaresse Daphne heeft een passie voor schoonheidsbehandelingen en huidverbetering. Daphne heeft jarenlange ervaring en zorgt dat je je op je gemak voelt in haar salon. Er wordt in deze salon geluisterd naar jouw wensen en er wordt gezorgd dat de behandeling daarop aansluit.

In de salon wordt gewerkt met Casmara gezichtsmaskers, deze bedekken het hele gezicht en hebben een ontgiftende werking. Voor elk huidtype is er een geschikt Casmara gezichtsmasker.

MaMaandag
10:0016:30
DiDinsdag
10:0016:00
WoWoensdag
10:0016:30
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
13:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt