Petruschka Massage

Wittedorphof 48, 3028EV Rotterdam
5,0
10 reviews
Wittedorphof 48, 3028EV Rotterdam

Reviews

5,0
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Petruschka is een warme persoonlijkheid. Ook bij zo'n eerste kennismakingsbehandeling voelt het vertrouwd aan. En haar behandelingen zijn heel bijzonder. Joop
Joop
één maand geleden
Zeer krachtige massage die je herboren doet zijn
Anoniem
2 maanden geleden
Stevig en (h)eerlijk! Voor het opheffen van emotionele blokkades of losweken van spier knopen ben je bij Petruschka Massage aan het juiste adres. Ik had een twee uur full body met healing en er is geen aspect onbelicht gebleven. Ik had aan haar een fijn klankbord waarbij er voor de oude emoties en spanningen ruimte was en deze konden afvloeien. En voor wat betreft de massage ook goed aangepakt, maar wel met gevoel.
Gerard
3 maanden geleden
Petruscka is een vrouw die veel rust uitstraalt. Ik voelfde me al snel op mij gemak en het voelde heel vertrouwd. Zij geeft en duidelijk uitleg over de behandeling en wat zij ging doen. De behandeling doet ze op een liefdevolle en respectvolle manier. De Oorkaarsmassage en de cupping gaven mij een gevoel van heerlijk ontspanning en goede energie. Dankjewel Petruschka en zeker tot een volgende keer.
Fatima
5 maanden geleden
Ik ben al bijna 5 jaar klant en ik ben nog altijd heel erg tevreden. Helaas woon ik niet meer in Nederland, maar een paar keer per jaar kom ik terug en dan maak ik altijd gelijk een afspraak. Voor mij ben jij de beste en geniet ik toch keer op keer van je fantastische behandelingen.
Joanne
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Petruschka Massage
Wittedorphof 48
3028EV Rotterdam

Heb je behoefte aan een grondige recharge? Breng dan een bezoek aan Petruschka Massage voor een helende therapeutische massage. Eigenaresse Petruschka heeft veel ervaring en voelt goed aan wat een persoon nodig heeft. De specialiteit van Petruschka is de Aziatische deep tissuetechniek gecombineerd met reiki. Dat is wat de behandeling uniek maakt.

Maandag
09:0020:00
Dinsdag
09:0020:00
Woensdag
09:0020:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
10:0017:00

Massagesalons in de buurt