Reviews

4,8
396 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Vanessa is vakkundig, toegewijd en vrolijk. De behandeling was zeer ontspannend en mijn huid voelde heerlijk zacht en schoon na afloop. Zelfs waxing valt mee met haar methode!
willemien
8 uur geleden
Anne was not only lovely, but also really good at what she does. I came in with back pain that had been keeping me up at night and still she managed to send me away pain free. Thank you again!
Daniella
2 dagen geleden
Vanessa
3 dagen geleden
Raja Allab
12 dagen geleden
Ik ga nu twee jaar naar Phann Beauty voor mijn nagels (gellak) voor handen- en voeten en ik ben zeer tevreden! Ze werken heel erg netjes en hebben oog voor detail ! Verder zijn ze heel vriendelijk en is het een prachtige salon, op een mooie locatie.
maaike welling
14 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Phann Beauty
Plein 9
2511CR Den Haag

Op het Plein kun je ontspannen bij Phann Beauty & Day Spa. Vanessa is de eigenaresse en afgestudeerd schoonheidsspecialiste aan de Australian National College of Beauty in Brisbane. Vanessa en haar team willen graag dat jij je speciaal voelt en daar zorgen zij voor door oog voor detail en unieke techniek. In haar salon kun je terecht voor gezichtsbehandelingen met het merk Payot en Bótani, ontspannende gezichtsmassages, Zweedse massage, lichaamsbehandelingen, manicure met Opi en Scotch Naturals en waxing met Lycon.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
11:0020:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt