Phufa Thai Massage en Wellness

Dorpsstraat 190 D, Zoetermeer
4,5
79 reviews
Dorpsstraat 190 D, Zoetermeer

Alle behandelingen

Reviews

4,5
79 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Goed ontvangen! Ze weten precies hoe ze de massage goed moeten uitvoeren. De plek waar je het meeste last hebt word goed onder handen genomen. Aan het einde heel ontspannen de deur uit.
Delaya
14 dagen geleden
heerlijke massage gehad. Heb er van genoten. Heb veel last van de spieren in me schouders en die werden goed aangepakt. zeker voor herhaling vatbaar.
Anoniem
20 dagen geleden
Ik heb de rug-, nek- en hoofdmassage gehad. Dit was de eerste keer dat ik überhaupt een Thaise massage heb gedaan. Alles zit vast in mijn rug en nek. Chiropractor en fysio hebben geen verschil gemaakt. De massage was pijnlijk. De masseuse was grondig en erg aardig. Ik ging voor een half uur, maar het werd een uur. De dag erna had ik pijn. Vanaf vandaag voel ik me een stuk beter. Mijn spieren voelen minder stijf dan voorheen. Ik ga binnenkort weer een afspraak maken.
Brenda Kops
één maand geleden
Lekker brede massage banken. Je hoort doordat er gordijnen tussenhangen de buren. Precies zoals in Azië. Ik vind dat juist een pluspunt want ik doe mijn ogen dicht en ik waan me weer op strand in Bali. de massage is echt geweldig. vraagt gelijk waar heb je t meeste last en dat doet ze dan extra zorgvuldig. kan niets anders zeggen deze massage is elke cent waard. had de 90 minuten Thaise massage en had van mij uren mogen duren.😂
kelly
één maand geleden
Helemaal top!
Anoniem
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Phufa Thai Massage en Wellness
Dorpsstraat 190 D
Zoetermeer

Al voor een euro per minuut geniet jij van een massage bij Phufa Thai Massage en Wellness aan de Dorpsstraat in Zoetermeer. Het team bestaat uit ervaren Thaise masseuses die allemaal in de leer zijn geweest bij Wat Po in Bangkok. Je zit hier goed voor traditionele Thaise massage, oliemassage, sportmassage, zwangerschapmassage, kruidenstempelmassage, schouder-en nekmassage, ontspanningsmassage, sportmassage en een voeten massage.

Maandag
10:3021:00
Dinsdag
10:3021:00
Woensdag
10:3021:00
Donderdag
10:3021:00
Vrijdag
10:3021:00
Zaterdag
10:3021:00
Zondag
10:3018:00
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt