Pink Studio

4,8
1175 reviews
Tweede Boomdwarsstraat 1 HS, Amsterdam
Open Morgen: 09:30 - 17:00

Alle behandelingen

Reviews

4,8
1175 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Romance werkt altijd, keurig, snel en gezellig!
Ik kwam hier voor de tweede keer en werd nu geholpen door Linette. Ook zij was heel aardig en enorm zorgvuldig en vakkundig. Ik kom snel weer!
Lovely salon and staff, quick and long lasting gel manicures!
Inmiddels vaste klant, altijd fijn. Ik ben vooral fan van de BIAB behandelingen, ik heb hele sterke nagels zonder dat er een dikke laag op zit
Super quick and easy!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Roxanne
4.9
133 reviews

Behandelingen

Nagels

Wat onze klanten zeggen over Roxanne

Professioneel11
Deskundig6
Vakkundig5
Gedetailleerd5
DENISE
Nailtech
4.9
167 reviews

Over

Als nailtech bij de leukste beautysalon van Amsterdam, vind ik het heerlijk om mijn creativiteit te laten zien met een toffe nail art. Maar een verzorgende manicure of een mooie natural look d.m.v. BIAB of acryl nagels vind ik ook super leuk! Het belangrijkste is mijn klant blij te maken met een mooi resultaat. Wat mijn werk extra leuk maakt is het klant contact, bij herhaalde bezoeken weet ik inmiddels precies welke kleur of art goed in de smaak valt! Wil jij je inspiratie al delen voor je afspraak? Volg ons dan op @pinkstudio.amsterdam en stuur ons een berichtje met al jouw ideeën 💖

Behandelingen

Nagels

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over DENISE

Vakkundig13
Vriendelijk9
Deskundig5
LINETTE
Nailtech
5.0
16 reviews

Over

Hay! Ik ben Linette en ik ben 19 jaar. Van kleins af aan ben ik al bezig met nagels, vind het super leuk. Toen ik 14 was ben ik begonnen met het zetten van acryl! En 2 jaar later ben ik begonnen in mijn eigen nagelsalon aan huis, en ben ik me gaan specialiseren in alle andere nagelbehandelingen. Ik kom nu het team bij Pinkstudio versterken. heb er super veel zin in! Ik hoop dat ik jullie snel kan verblijden met nieuwe nageltjes!✨

Behandelingen

Nagels

Portfolio

Peggy
Nailtech
4.9
342 reviews

Over

Hi, ik ben Peggy! trotse eigenaresse van PINK STUDIO. 16 jaar geleden deed ik de nagel opleiding bij Tilly’s en al snel opende ik mijn eigen roze salon midden in mijn geliefde jordaan. Na 16 jaar ga ik nog steeds met veel plezier naar en aan het werk. Heerlijk iedereen voorzien van mooie verzorgde nagels en ieder met een eigen verhaal! Sommige klanten zijn er al vanaf dag één bij en zijn een soort familie geworden, hoe bijzonder is dat!

Behandelingen

Nagels

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Peggy

Vriendelijk8
Ervaren7
Vakkundig6
Gastvrij5

Over

Pink Studio
Tweede Boomdwarsstraat 1 HS
Amsterdam

In een zijstraat van de Westerstraat midden in hartje Jordaan vind je nagelsalon PINK STUDIO. Je kunt in deze salon terecht voor acrylnagels, gellak en een manicure.

Hier ontvangt een jong team je graag in deze gezellige, kleine roze salon met een huiselijke sfeer. Maar size does not matter. Het team van jonge professionals voorziet je hier namelijk van de fijnste behandelingen. Ze werken met producten van OPI en hebben een groot aanbod aan kleuren. Zin om weer goed voor de dag te komen en je niet te hoeven schamen voor je handen? Hier krijgen je handen en nagels de aandacht die ze verdienen.

MaMaandag
09:3017:00
DiDinsdag
09:3017:00
WoWoensdag
09:3017:00
DoDonderdag
09:3020:00
VrVrijdag
09:3020:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
10:0017:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Pink Studio

Pink Studio is open van maandag tot woensdag van 09:30 tot 17:00, donderdag en vrijdag van 09:30 tot 20:00, zaterdag van 09:00 tot 17:00 en zondag van 10:00 tot 17:00.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Pink Studio zijn: Gellak manicure, Nagelversteviging en Kunstnagels opvullen
De populairste behandeling, Gellak manicure, heeft een gemiddelde prijs van € 28,01.
Bij Pink Studio kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Producten gebruikt in deze salon
OPI
Salonawards
Top Rated 2021Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Nagelstudio's in de buurt