Platinum Palace

Amunitiehof 3, Den Haag

Sorry, Platinum Palace is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Hairstylistvds

5 reviews
Herengracht 20 A, 2511EH Den Haag

Ap's Kappers - Centrum

2750 reviews
Korte Houtstraat 14 a, Den Haag

Get Fabulous

56 reviews
Spui 225, Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,0
16 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heel fijne ervaring met Elaine. Ze luisterde goed naar wat ik wilde een heeft met zorg en aandacht het gewenste resultaat bereikt 👌🏽
Elaine is professional and sweet. I really enjoyed my haircut. Will definitely be back.
Dit was een goede salon alleen de tijd werd laat veranderd volgende keer graag eerder
Communicatie was soms lastig vanwege een taalbarrière, de kapster sprak alleen Spaans en geen Engels of Nederlands. Een andere medewerkster deed de vertaling, wat op zich goed werkte. De gebruikte producten mogen wel een upgrade gebruiken, er lagen bijvoorbeeld Kruidvat artikelen in de salon en daarvoor betaal je dan eigenlijk te veel. Ik ben wel blij met het eindresultaat, heb als leek wel het idee dat de kapster ervaren was, hoewel het niet de meest comfortabele kappersbehandeling ooit was.
Ik ging met een saai kapsel naar binnen en met een mooie kapsel naar buiten. Mijn haar heeft meer volume en het is weer gezond. Heb ook tips gekregen voor het verzorgen van mijn haar. Heel blij mee.
Toon meer reviews...

Over

Platinum Palace
Amunitiehof 3
Den Haag

Platinum Palace is een multifunctionele kapsalon in Den Haag. Je bent hier aan het juiste adres voor een goede knip- of kleurbeurt.
Het gedreven team voorziet je met alle liefde van een nieuwe coupe, maar ook voor al jouw beautybehandelingen zoals wimperextensions of een manicure, ben je hier in goede handen.
Voor elke behandeling krijg je een uitgebreid advies. Samen kijk je naar wat het beste bij jou past en wat jouw wensen zijn.
Ga je voor een knipbeurt of een haarmasker? Jouw haar is in goede handen en je zult de salon weer met een gezonde coupe verlaten.