Praktijk Amchi

Jonkheer Nedermeijer van Rosenthalweg 92, 6862ZZ Oosterbeek
5,0
2 reviews
Jonkheer Nedermeijer van Rosenthalweg 92, 6862ZZ Oosterbeek

Alle behandelingen

Reviews

5,0
2 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Deze week heb ik een heerlijke behandeling gehad bij Carolien Roovers van Praktijk Amchi. Ze heeft een aantal oliën uitgezocht bij mijn constitutie en hiermee een ayurvedische lichaams-en hoofdmassage gegeven. De massage was extra ontspannend, doordat de olie verwarmd werd, echt heerlijk! Ik voelde de spanningen en afvalstoffen letterlijk loskomen. Ook mijn haar kreeg een oliemasker en is nu weer lekker zacht. Carolien is heel lief en zorgzaam. Ze neemt alle tijd en legt mensen graag in de watten. Fijn is dat ze ook rekening houdt met je wensen. Ze masseert echt vanuit haar gevoel en hart. Daarnaast geeft ze ook voedingsadviezen mee en kan ook nog eens heerlijk koken. Dank je Carolien voor je liefde en aandacht! Het heeft mij zeker goed gedaan, voor herhaling vatbaar! Dat je nog maar veel mensen mag gaan helpen!
Tieke
één maand geleden
Ik vond de klankschalenmassage van Carolien heel fijn, om door die schalen zo’n trilling/energie te voelen. Echt Dwars door je lichaam heen. Geeft echt een rustgevend en fijn gevoel, heerlijk! Liefst zou ik elke week zo’n klankmassage willen je komt er echt van bij! Heel fijne ervaring!”
Conny
één maand geleden

Over

Praktijk Amchi
Jonkheer Nedermeijer van Rosenthalweg 92
6862ZZ Oosterbeek

Praktijk Amchi in Oosterbeek geeft verschillende Ayurvedische massages. Daarnaast is de praktijk gespecialiseerd in het geven van voedings- en leefstijltherapie. Deze is zeer geschikt voor gezonde voeding, diëten, gewichtsbeheersing en detoxkuren. Alle therapieën zijn tevens inzetbaar als aanvulling op lichaamsgerichte therapie en voor mensen die willen werken aan een betere gezondheid.

Let op: in de salon kan niet gepind worden.

MaMaandag
13:0016:00
DiDinsdag
13:0016:00
WoWoensdag
13:0016:00
DoDonderdag
13:0016:00
VrVrijdag
13:0016:00
ZaZaterdag
13:0016:00
ZoZondag
13:0017:00

Massagesalons in de buurt