Oranjelaan 5, Zoetermeer
Morgen open: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,5
3 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Vriendelijke ontvangst en persoonlijke benadering tijdens de behandeling
Els neemt de tijd voor een uitgebreide intake. Na de huidanalyse heeft ze een behandelplan opgesteld. Ook heeft ze me goede voedingsadviezen gegeven . Ik had rode vlekken in mijn gezicht en mijn huid voelde erg vermoeid aan. Ik krijg nu bindweefselmassages. Na 4 behandelingen voelt mijn huid weer prettig en strak aan de rode vlekken zijn zo goed als verdwenen. Ik durf weer zonder make-up de deur uit. Zelfs mijn vriendinnen zien de verbetering. Ik ben erg tevreden over haar.
heldere uitleg tav de toestand van mijn huid van mijn gezicht. Hierna een prachtige behandeling met natuurlijke producten en etherische oliën. Mijn huid reageerde er zeer goed op. Ik ga met een aantal proefjes naar huis. Ben erg benieuwd hoe mijn huid verder hier op gaat reageren. Een vervolgafspraak staat reeds gepland

Ontmoet het team

Els

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Over

Praktijk Bloos
Oranjelaan 5
Zoetermeer

Bij Praktijk Bloos - aan de Oranjelaan in Zoetermeer - kun je terecht voor huidtherapie en schoonheidsbehandelingen. Je bent hier aan het juiste adres voor diverse gezichtsbehandelingen, maar ook voor een bindweefselmassage of elektrisch ontharen.

Eigenaresse Els heeft meer dan 15 jaar ervaring. Je bent hier dus in goede handen. Bij Praktijk Bloos wordt er gewerkt met 100% natuurlijke huidverzorging op basis van etherische oliën en plantenoliën. In de salon staan betrouwbaarheid, vertrouwen en professionaliteit centraal.

Els helpt jou graag met het verbeteren van jouw huid. Haar doel is om huidproblemen permanent op te lossen en daarom streeft ze altijd naar maximaal resultaat. Els heeft een ware passie voor huidverbetering en je maakt haar dag als jij haar praktijk vrolijk verlaat met een stralende huid.

Goed om te weten: je kunt gratis parkeren voor de deur.

MaMaandag
09:0018:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
09:0012:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt