Reviews

5,0
2 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Onlangs een spray tan gedaan en mijn wenkbrauwen laten epileren en verven. Wat een mooie bruine teint en wat oogt het natuurlijk. Normaal doet bij mij het epileren erg pijn, dit ook aangegeven en hier werd dan ook extra voorzichtig mee omgegaan waardoor ik er zo goed als geen pijn van ondervond. Ook de kleur paste erg goed bij mijn wenkbrauwen (ik was wat bang dat het te donker zou worden), maar dit was zeker niet het geval. Echt helemaal super!! Enorm bedankt voor de fijne middag!
één jaar geleden
Ik ben nu een paar keer bij praktijk dijksterhuis geweest. Ik ben netjes ontvangen. Ik heb mijn wimpers laten doen, erg tevreden over het resultaat. Binnenkort geboekt voor een Botox behandeling.
Janet Haan
één jaar geleden

Over

Praktijk Cahrin Dijksterhuis
Hoofdstraat 29 D
9965PA Leens

De Praktijk Cahrin Dijksterhuis is gespecialiseerd in permanente make-up en huidverbeterende behandelingen. Alles draait hier om kwaliteit, betrouwbaarheid en gastvrijheid. Je zult je dan ook meteen op je gemak voelen in deze moderne praktijk, gelegen in een landelijke omgeving. De Praktijk Cahrin Dijksterhuis verzorgt allerlei beautybehandelingen, van basisbehandelingen tot zeer geavanceerde. Ook biedt deze praktijk, in samenwerking met een cosmetisch arts, botox, fillers en medische peelingen aan.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
10:0020:00
Zondag
Gesloten