Reviews

4,8
40 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Al dagen een enorm pijnlijke stijve nek. Na de behandeling bijna pijnvrij en veel meer beweging. Wat fijn!!
Annet
8 dagen geleden
Heerlijk ontspannen en fijn deze massage!
Annet
8 dagen geleden
Helen is very friendly and professional, it's very relaxing to talk with her. The massage was great. Helen can find the problem of my back and treat it. I was feeling much better after the massage and had a good sleep on that night. I'll go back for sure.
Xiaohan
15 dagen geleden
Zeer tevreden. Helen weet precies wat ze doet. Ze heeft een hele open vriendelijke houding. Zeker een aanrader als je voor het eerst een massage krijgt en jezelf niet zo goed weet wat goed voor jouw hulpvraag is.
Anoniem
17 dagen geleden
Goed ontvangen. Ik had last van mijn rug en ik kreeg goede uitleg van wat ze ging doen. Echt een aanrader!
Leonieke
19 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Praktijk Helen van Rijn
Wuustwezelstraat 1
5628RP Eindhoven

Merk je dat je door het drukke leven bijna niet meer aan lichaamsontspanning toekomt? Ga dan eens langs bij Praktijk Helen van Rijn in Eindhoven. Hier staat de holistische gedachte centraal dat lichaam en geest als een geheel worden gezien. Door middel van de massages wordt de balans tussen lichaam en geest hersteld, kun je onthaasten en dichter bij jezelf komen. In de massagesalon wordt gewerkt met de Forever Living Products, op basis van pure aloë vera. Geniet van de rustgevende achtergrondmuziek en ontspannen geur in de salon. Let op: de salon bevindt zich op de tweede verdieping.

Maandag
09:0021:30
Dinsdag
09:0021:30
Woensdag
09:0017:30
Donderdag
09:0016:30
Vrijdag
09:0017:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt