Reviews

4,7
29 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Helen, nogmaals de behandeling vond ik geweldig. Maandag een aantal onderzoeken ondergaan en kijken wat eruit komt. met vriendelijke groet Irene van Gool Brekoo
Irene van Gool Brekoo
12 dagen geleden
Fijne massage gehad. Het voelt meteen vertrouwd waardoor je lekker kunt ontspannen. Ik kom hier zeker nog eens terug!
Aicha van Heuven
18 dagen geleden
"Vertrouwd en ontspannen. Bij Helen weet je dat je voor jezelf mag komen.
Angenieta
één maand geleden
Opnieuw heerlijk! Even helemaal wegdoezelen. Zo ontzettend ontspannend.
Marie-José
één maand geleden
Mijn goede voornemen voor dit jaar was meer aandacht en zorg voor mijn lichaam en daar horen voor deze stresskip ontspanningsmassages bij. Ik kom sinds januari elke maand bij Helen voor een dergelijke massage en telkens kom ik weer verfrist terug. Helen verstaat de kunst om met aandacht te werken zonder klef te zijn en dat is een prettige combinatie. Kortom een aanrader!
Emmy
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Praktijk Helen van Rijn
Wuustwezelstraat 1
5628RP Eindhoven

Merk je dat je door het drukke leven bijna niet meer aan lichaamsontspanning toekomt? Ga dan eens langs bij Praktijk Helen van Rijn in Eindhoven. Hier staat de holistische gedachte centraal dat lichaam en geest als een geheel worden gezien. Door middel van de massages wordt de balans tussen lichaam en geest hersteld, kun je onthaasten en dichter bij jezelf komen. In de massagesalon wordt gewerkt met de Forever Living Products, op basis van pure aloë vera. Geniet van de rustgevende achtergrondmuziek en ontspannen geur in de salon. Let op: de salon bevindt zich op de tweede verdieping.

Maandag
09:3021:30
Dinsdag
09:3021:30
Woensdag
09:3017:30
Donderdag
09:0016:30
Vrijdag
09:3017:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt