Praktijk M

Proveniersplein 17, Rotterdam
4,8
525 reviews
Proveniersplein 17, Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
525 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Goede deep tissue massage gehad, al was het achteraf iets te hard en last gekregen van blauwe plekken. Ondanks dat zijn me spieren wel losser gekomen wat de bedoeling was.
Anoniem
15 uur geleden
Er wordt echt gekeken naar waar de spanningen en pijn in je lichaam zit, met heel veel kennis en ervaring. Je voelt dat het gelijk werkt maar het is ook ontzettend ontspannend! Echt een aanrader!
Annelies
één dag geleden
Bij binnenkomst valt de prettige sfeer gelijk op. De gezichtsbehandeling was heerlijk en verrassend veelzijdig. Allerlei verschillende technieken werden gebruikt, begeleidt met heerlijk geurende crèmes en oliën. Ik kom zeker terug.
Henrike
één dag geleden
Max heeft mij op een goede manier ontvangen. Alleen omdat ik een beetje laat was, moesten we het snel doen. verder wel een fijne sfeer hangt in de salon. En de massage heeft mij goede punten aangeraakt.
Tatiana van Benthem
2 dagen geleden
Richard is heel aardig en ik voelde me al snel op mijn gemak. De deep tissue massage is professioneel gegeven en mijn lichaam voelt echt ontspannen! Echt een aanrader.
Anoniem
2 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Praktijk M
Proveniersplein 17
Rotterdam

Bij Praktijk M in het centrum van Rotterdam hebben ze en bewuste verbinding gemaakt tussen oosterse en westerse massagetechnieken. Zo combineren zij de kennis van massage en behandeltechnieken van beide werelden om jouw klachten zo goed mogelijk aan te pakken. Je kunt hier terecht voor deep tissue massage of sportmassage, massagetherapie en de unieke Dorntherapie en verschillende Indonesische massages. Maar ook voor zwangerschaps- en ontspanningsmassage staat het gediplomeerde team voor je klaar om je een massage op maat te geven. De combinatie van Oost en West vind je ook terug in de lichte en rustige inrichting. Praktijk M is zeer centraal gelegen bij Rotterdam Centraal en is 7 dagen in de week geopend.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
10:0017:00
Salonawards
Top Rated 2018

Massagesalons in de buurt