Praktijk MicroVitaal

4,8
3 reviews
Boomaweg 64, Den Haag, 2553ED
Maandag open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Ons werk

Reviews

4,8
3 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Debby is heel aardig en professioneel. Fijne plek om naar toe te gaan.
Toon reactie salon...
Was weer een heerlijke behandeling en heb ook mijn voeten nog even laten doen. Ik kan er weer even tegenaan. Bedankt!
Toon reactie salon...
Ik kom al 13 jaar bij Debbie. Altijd heel persoonlijke benadering. Er wordt goed gekeken naar je huid en behandeling wordt daar op aangepast. Prachtige nieuwe salon. Ik verheug me nu al weer op volgende keer!
Toon reactie salon...

Ontmoet het team

Debby
Eigenaresse

Over

Na het behalen van Het Stivas Diploma Schoonheidsverzorging/Pedicure heb ik eerst een Salon op Scheveningen gehad en ben daarna aan huis gaan werken.In de loop der jaren ben ik gaan beseffen dat ik een unieke plaats inneem tussen de steeds groter wordende salons en instituten.Daar de salon kleinschalig is opgezet gaat het zo belangrijke persoonlijke contact niet verloren.Mijn salon staat voor persoonlijke aandacht ,kwaliteit voor een betaalbare prijs en een vakkundig onderbouwd advies.De Behandelingen worden op afspraak gemaakt waarbij rekening gehouden wordt dat er genoeg ruimte en rust voor is. Het cosmetica product waarmee ik werk is Cell Fusion C .De reden daarvoor is dat het Vrij van schadelijke emulgatoren, conserveringsmiddelen,minerale oliën, kleurstoffen geurstoffen is en niet getest op dieren.

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie

Portfolio

Over

Praktijk MicroVitaal
Boomaweg 64
2553ED Den Haag

Bij schoonheidspraktijk MicroVitaal gelegen aan de Boomaweg in Den Haag ben je aan het juiste adres voor diverse gezichtsbehandelingen, microdermabrasie, een glycolzuurpeeling en het verven van je wimpers en wenkbrauwen.

Eigenaresse Debby heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak en is gespecialiseerd in huidverbetering. Persoonlijke aandacht en professionaliteit staan in haar salon centraal. Door de rustgevende sfeer voel je je direct op je gemak en kun je echt even tot rust komen tijdens een behandeling. Combineer je gezichtsbehandeling met het epileren van je wenkbrauwen of het harsen van je bovenlip. Naast gezichtsbehandelingen kun je hier ook terecht voor afslankbehandelingen.

Goed om te weten: je kunt in deze salon alleen contant betalen en je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt