Orfeo 3, Capelle aan den IJssel, 2907JE
Vandaag open: 09:00 - 22:00
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,9
103 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heel bijzonder, ik voelde tijdens en na de massage een diepe verbinding met mezelf. Marieke laat je echt op je gemak voelen.
Aanrader voor een ieder, voel mij altijd op mijn gemak en Marieke is heel rustgevend en kundig. Kom graag bij Mira massage
Al meerdere keren hele goede massages gehad!
De behandeling begon veelbelovend: mooie kamer, zacht en warm bed en Marieke vriendelijk. Helaas was de ontspanningsmassage niet ontspannend - integendeel! Marieke dacht dat 't goed zou zijn om de spanning in m'n schouders en nek weg te masseren. 't Werd eerder 'n drukpuntenmassage en al gauw gaf ik aan dat ik er hoofdpijn van kreeg en dat 't leek op 'n fysiobehandeling. Daarop legde zij haar handen op mijn slapen en wilde ongevraagd reiki toepassen! Veiligheid direct weg en ontspanning ook..
In een woord geweldig en ontzettend gastvrij. Vriendelijk en vakkundig. Zeker een aanrader
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Marieke
Eigenaar Praktijk MIRA
4.9
73 reviews

Over

Masseren doe ik al van jongs af aan, maar is nu sinds enkele jaren daadwerkelijk mijn vak. In 2016 ben ik, naast mijn baan als adviseur, begonnen met een holistische massageopleiding. In 2017 besloot ik de overstap te maken van bedrijfsleven naar massage. Masseren doe ik nog steeds met liefde en plezier. Holos Massagetherapie: 1 jaar opleiding Holistisch masseur, gediplomeerd. Zie ook: www.holosacademie.nl Intuïtieve Massage opleiding: 6 maanden Basisjaar + 6 maanden Chakrajaar opleiding. Zie ook: www.intuitievemassage.nl Werkzaam bij wellnessresort Elysium als masseur sinds april 2019. Interne opleiding in diverse soorten massage.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Marieke

Zorgzaam10
Vakkundig9
Getalenteerd7
Professioneel6

Over

Praktijk Mira
Orfeo 3
2907JE Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel vind je massagepraktijk Mira. Je bent hier aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, holistische massage, voetmassage, hoofdmassage of een Lomi Lomi massage. Deze massage komt oorspronkelijk uit Hawaii en wordt uitgevoerd met kalme en ritmische bewegingen met de onderarmen van de masseur.

Eigenaresse Marieke is een expert als het gaat om massages. Aandacht, ontspanning en professionaliteit staan in haar salon centraal en dat merk je gelijk als je de salon binnenkomt. Elke massage wordt afgestemd op jouw wensen of eventuele klachten. Welke massage je ook kiest, Marieke zorgt ervoor dat je ontspannen de salon verlaat. Tevens kun je hier terecht voor een bindweefselmassage van de rug.

Goed om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:0022:00
ZoZondag
09:0022:00
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt