Praktijk Mira

5,0
227 reviews
Orfeo 3, Capelle aan den IJssel, 2907JE
Open Morgen: 09:00 - 18:00
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

5,0
227 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Al heel wat keren heb ik een massage van Marieke mogen ontvangen. Het is bijzonder hoe zij keer op keer precies datgene geeft, wat ik op dat moment nodig heb. Fijn en waardevol!
Ik begin langzaam een vaste klant te worden. Altijd weer een cadeautje aan mezelf als ik langs ga!
Perfect service
De behandeling was een verjaardagscadeau voor mijn man. Een zeer gewaardeerde verrassing. Hij is vol lof over de behandeling.
Het is een heerlijk ontspannen salon en Marieke stelt je op je gemak en geeft een heerlijke vakkundige massage. Je voelt in haar handen de ervaring en vakkundigheid. Ze heeft aandacht voor je wensen en de zachte ontspanningsmuziek maakt de hele ervaring compleet. Heel fijn en zeker een aanrader!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Marieke
Eigenaar Praktijk MIRA
5.0
169 reviews

Over

Masseren doe ik al van jongs af aan, maar is nu sinds enkele jaren daadwerkelijk mijn vak. In 2016 ben ik, naast mijn baan als adviseur, begonnen met een holistische massageopleiding. In 2017 besloot ik de overstap te maken van bedrijfsleven naar massage. Masseren doe ik nog steeds met liefde en plezier. Holos Massagetherapie: 1 jaar opleiding Holistisch masseur, gediplomeerd. Zie ook: www.holosacademie.nl Intuïtieve Massage opleiding: 6 maanden Basisjaar + 6 maanden Chakrajaar opleiding. Zie ook: www.intuitievemassage.nl Werkzaam bij wellnessresort Elysium als masseur sinds april 2019. Interne opleiding in diverse soorten massage.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Marieke

Zorgzaam23
Vakkundig18
Professioneel15
Getalenteerd13

Over

Praktijk Mira
Orfeo 3
2907JE Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel vind je massagepraktijk Mira. Je bent hier aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, holistische massage, voetmassage, hoofdmassage of een Lomi Lomi massage. Deze massage komt oorspronkelijk uit Hawaii en wordt uitgevoerd met kalme en ritmische bewegingen met de onderarmen van de masseur.

Eigenaresse Marieke is een expert als het gaat om massages. Aandacht, ontspanning en professionaliteit staan in haar salon centraal en dat merk je gelijk als je de salon binnenkomt. Elke massage wordt afgestemd op jouw wensen of eventuele klachten. Welke massage je ook kiest, Marieke zorgt ervoor dat je ontspannen de salon verlaat. Tevens kun je hier terecht voor een bindweefselmassage van de rug.

Goed om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
09:1518:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:1518:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:1518:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
09:0018:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Praktijk Mira

Praktijk Mira is geopend maandag, woensdag, vrijdag van 09:15 tot 18:00, dinsdag, donderdag en zaterdag en zondag van 09:00 tot 18:00.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Praktijk Mira zijn: Ontspanningsmassage, Therapeutische massage en Hoofdmassage
De populairste behandeling, Ontspanningsmassage, heeft een gemiddelde prijs van € 56,38.
Bij Praktijk Mira kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2023Top Rated 2021lgbtqiaplusTop Rated 2020

Massagesalons in de buurt