Orfeo 3, Capelle aan den IJssel, 2907JE
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,9
78 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Inmiddels aardig wat sessies gedaan bij Marieke en buiten het feit dat haar kwaliteiten onbetwistbaar zijn is de stabiliteit van die kwaliteit ook heel erg goed. Zonder uitzondering genoten van al haar behandelingen, warm aanbevolen dus!
Top als altijd.
Een massage van Marieke is zoveel meer...
Na een hele dag met een stijve nek en schouders te hebben gezeten, besloot ik heel plots om deze massage te boeken. Ik kon vrijwel direct terecht. Na zo'n 10 a 15min verdween de stress uit mijn lichaam en tijdens de massage was ik compleet ontspannen. Marieke is een zeer lieve vrouw en zeer vakkundig. Ik raad haar praktijk ten zeerste aan!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Marieke
Eigenaar Praktijk MIRA
5.0
52 reviews

Over

Masseren doe ik al van jongs af aan, maar is nu sinds enkele jaren daadwerkelijk mijn vak. In 2016 ben ik, naast mijn baan als adviseur, begonnen met een holistische massageopleiding. In 2017 besloot ik de overstap te maken van bedrijfsleven naar massage. Masseren doe ik nog steeds met liefde en plezier. Holos Massagetherapie: 1 jaar opleiding Holistisch masseur, gediplomeerd. Zie ook: www.holosacademie.nl Intuïtieve Massage opleiding: 6 maanden Basisjaar + 6 maanden Chakrajaar opleiding. Zie ook: www.intuitievemassage.nl Werkzaam bij wellnessresort Elysium als masseur sinds april 2019. Interne opleiding in diverse soorten massage.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Marieke

Zorgzaam6
Vakkundig6
Getalenteerd5

Over

Praktijk Mira
Orfeo 3
2907JE Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel vind je massagepraktijk Mira. Je bent hier aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, holistische massage, voetmassage, hoofdmassage of een Lomi Lomi massage. Deze massage komt oorspronkelijk uit Hawaii en wordt uitgevoerd met kalme en ritmische bewegingen met de onderarmen van de masseur.

Eigenaresse Marieke is een expert als het gaat om massages. Aandacht, ontspanning en professionaliteit staan in haar salon centraal en dat merk je gelijk als je de salon binnenkomt. Elke massage wordt afgestemd op jouw wensen of eventuele klachten. Welke massage je ook kiest, Marieke zorgt ervoor dat je ontspannen de salon verlaat. Tevens kun je hier terecht voor een bindweefselmassage van de rug.

Goed om te weten: je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
09:0021:30
DiDinsdag
09:0021:30
WoWoensdag
09:0021:30
DoDonderdag
09:0021:30
VrVrijdag
09:0021:30
ZaZaterdag
09:0021:30
ZoZondag
09:0021:30
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt