Reviews

4,7
31 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Super lieve meiden! Erg klantvriendelijk en stellen je enorm op je gemak wat bij dit soort behandelingen enorm belangrijk is. Ik ben in behandeling voor me bovenlip, kin en bakkebaard...Ik ben erg tevreden over de resultaat die tot nu toe geboekt is! Kwaliteit, service, professionaliteit en hygiëne is TOP! Ik zou het iedereen aanraden
21 dagen geleden
Great enviromet and lovely people!Very clean and welcoming.I am having the hollywood treatment and i am super happy with the results !I would definetly recommand this place to anybody that wants a 10? treatment!
Habeanu Sorina
23 dagen geleden
Zeer klantvriendelijk, dienstverlenend en betrokken. Altijd flexibel, meedenkend, discreet en altijd een goed gevoel gevend.
RIVKA ALBEK
één maand geleden
Onzettend tevreden met de behandelingen en goede resultaten. De dames zijn vakkundig, zeer vriendelijk en nemen de tijd voor elke behandeling. Zeker een aanrader.
3 maanden geleden
De dames van Praktijk Permanently geven je een welkom en vooral rustgevend gevoel. Het gevoel dat je even aan jezelf mag denken. Ze stellen je op je gemak en zorgen er voor dat je wensen op een redelijke, eerlijke en correcte manier worden nageleefd. Ze nemen de tijd om je behandeling zo zorgvuldig mogelijk te behandelen. Zeker aan te raden als je jezelf wilt glaceren met een zachte en haarloze huid. Erg veel profijt aan en zeer zeker de moeite waard!
Fatiha Anfad
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Praktijk Permanently
Amstel 84
1017AC Amsterdam

Praktijk Permanently weet dat uiterlijke verzorging en huidverjonging steeds belangrijker wordt voor vrouwen. Permanently volgt de trends en biedt lichttherapie behandelingen aan die hierop inspelen. Hierbij is het natuurlijk vooral belangrijk dat de technologie veilig is. Ze zijn gespecialiseerd in het permanent verwijderen van ongewenst haar, weghalen/reduceren van hyperpigmentatie, rimpels en acné door middel van lichttherapie, Ze hebben apparaten met een wereldwijd patent op het verwijderen van grijze/witte, blonde haren en voor de donkere huid.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
18:3021:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
18:3021:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt