Reviews

4,7
31 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Super lieve meiden! Erg klantvriendelijk en stellen je enorm op je gemak wat bij dit soort behandelingen enorm belangrijk is. Ik ben in behandeling voor me bovenlip, kin en bakkebaard...Ik ben erg tevreden over de resultaat die tot nu toe geboekt is! Kwaliteit, service, professionaliteit en hygiëne is TOP! Ik zou het iedereen aanraden
5 maanden geleden
Great enviromet and lovely people!Very clean and welcoming.I am having the hollywood treatment and i am super happy with the results !I would definetly recommand this place to anybody that wants a 10? treatment!
Habeanu
5 maanden geleden
Zeer klantvriendelijk, dienstverlenend en betrokken. Altijd flexibel, meedenkend, discreet en altijd een goed gevoel gevend.
RIVKA
5 maanden geleden
Onzettend tevreden met de behandelingen en goede resultaten. De dames zijn vakkundig, zeer vriendelijk en nemen de tijd voor elke behandeling. Zeker een aanrader.
7 maanden geleden
De dames van Praktijk Permanently geven je een welkom en vooral rustgevend gevoel. Het gevoel dat je even aan jezelf mag denken. Ze stellen je op je gemak en zorgen er voor dat je wensen op een redelijke, eerlijke en correcte manier worden nageleefd. Ze nemen de tijd om je behandeling zo zorgvuldig mogelijk te behandelen. Zeker aan te raden als je jezelf wilt glaceren met een zachte en haarloze huid. Erg veel profijt aan en zeer zeker de moeite waard!
Fatiha
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Praktijk Permanently
Amstel 84
1017AC Amsterdam

Permanently is een praktijk voor permanent ontharen en huidverbetering. De hoogopgeleide huidexperts zijn gespecialiseerd in permanent ontharen, huidverbetering en huidverjonging en werken met diverse peelings, micro-needling, microdermabrasie, geavanceerde apparatuur en producten van topkwaliteit. Het team hoopt je snel te ontmoeten bij Permanently voor een kwalitatieve behandeling. De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat de Praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd staat in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
18:3021:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt