Foeliestraat 2, Amsterdam
Morgen open: 10:00 - 20:00
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

4,8
60 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben erg tevreden over SkinSis. De dames zijn professioneel, weten waarover ze het hebben en super vriendelijk. Ook hangt er een fijne sfeer. Ik ben goed geinformeerd over de behandeling, prijzen, resultaten en frequentie van de aantal behandelingen. Echt een aanrader!
Hele fijne ervaring. Zeer deskundige dame, stelde mij enorm op mijn gemak. Kreeg advies aan de hand van mijn huidtype. Kon me helemaal vinden in het advies en het voelde niet als een verkooppraatje. Microneedling behandeling gehad en zag na 1 behandeling al resultaat. Kan niet wachten op de tweede behandeling. Kan het iedereen aanraden!
Een warm welkom in een mooi salon. Duidelijke uitleg wat voor behandeling, wat er gedaan wordt, ook wat voor producten er gebruikt worden en wat het doet. Super team met een relaxte sfeer.
Goede ervaring. Altijd schoon, vriendelijk en krijg het juiste advies. Na een paar behandelingen is mijn huid rustiger. De producten (nazorg) is ook erg aan te raden. Super leuke meiden!
Super proffesioneel ben fan van de Hydrafacial en de Microneedling behandelingen. Mijn huid ziet er sinds de behandelingen beter uit dan 10 jaar geleden!!! De Skinceutical producten heeft ook een voordeel om je huid bij te houden.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Hanan
Eigenaar/huidspecialist
5.0
8 reviews

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Loubna
Eigenaar/huidspecialist

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Over

SKINSIS clinic
Foeliestraat 2
Amsterdam

SKINSIS clinic is een praktijk voor permanent ontharen en huidverbetering. De hoogopgeleide huidexperts zijn gespecialiseerd in permanent ontharen, huidverbetering en huidverjonging en werken met diverse peelings, micro-needling, microdermabrasie, geavanceerde apparatuur en producten van topkwaliteit. Het team hoopt je snel te ontmoeten bij SKINSIS clinic voor een kwalitatieve behandeling. De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat de Praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd staat in het Kwaliteitsregister Paramedici.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0014:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Huidklinieken in de buurt