Reviews

4,7
24 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Het is een heerlijke ervaring, rustgevend en ontspannend. Ook een luisterend oor vind ik prettig, tenslotte moet lichaam en geest in balans zijn. Conslusie, ik vind de behandeling een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.
Ingrid
2 maanden geleden
Zoals altijd weer een prima massage!
Han
2 maanden geleden
ik ben copd patiënt door deze behandelingen gaat het een stuk beter met mij. ik krijg weer energie om wat te doen en heb het minder benauwd. echt een aanrader voor iedereen
els
2 maanden geleden
Deze dame heeft een groot scala aan wijsheid die ze in de praktijk gebruikt. Ik ben inmiddels meerdere keren door haar behandeld, voor meerdere klachten , en ik voel me zoveel beter. Niet alleen door de verscheidenheid aan massages maar ook door haar kijk op de klachten, wat er op de achtergrond speelt.. En heb je geen klachten, maar wil je gewoon genieten?? Dat kan ook!! Doen!! Echt een aanrader!!
Annette van der Ven
2 maanden geleden
Goede verlichtende massage
Peter
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Praktijk voor Chinese Geneeskunde Francis van Wouw
Timor 15
2721GD Zoetermeer

Aan de Timor in Zoetermeer is Praktijk voor Chinese Geneeskunde Francis van Wouw gevestigd. Eigenaresse Francis is gediplomeerd massagetherapeute voor zowel therapeutische- als ontspanningsmassages. De therapeutische Tui Na massage is een krachtige, effectieve en prettige lichaamsmassage die gebaseerd is op eeuwenoude Chinese technieken. De behandelingen zijn gericht op zowel ontspanning als op het verlichten van lichamelijke klachten zoals stress, vermoeidheid, hoofdpijn, buikpijn en spier- en gewrichtsklachten.
Let op! Er is een trap aanwezig.

Maandag
20:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
11:0018:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt