Reviews

4,9
44 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Anne
21 dagen geleden
Gisteren voor het eerst bij Inge geweest en ze is echt een aanrader. Ze neemt veel tijd om naar je te luisteren en past de massage op basis van je klachten aan. Ik heb een heerlijke massage gehad en de spanning in mijn schouders was meteen al veel minder. Ik kom zeker nog een keer terug.
Stefanie
één maand geleden
Vandaag voor de tweede keer bij Inge geweest voor een therapeutische massage. Wat is Inge goed zeg! Kan haar behandeling iedereen aanraden! Ze neemt de tijd om te bespreken wat je nodig hebt. Daarna een bodyscan, waarna de behandeling begon. De therapeut is een warme lieve vrouw en voelt goed aan wat je nodig hebt. Ze checkt ook telkens of het niet te hard of te zacht is. Mijn behandeling heeft ze aangevuld met cupping en ik voelde gelijk een enorme ontspanning over mij heen komen, en naderhand voelde ik me als herboren. Ze heeft me ook tips gegeven om thuis toe te passen. Kortom, ze is oprecht begaan om je te helpen je klachten op te lossen. Ik kom gauw weer terug bij Inge! Ze is een topper!
Natasja
één maand geleden
10!
Anoniem
2 maanden geleden
Inge heeft altijd aandacht voor je als geheel mens. Ze weet beter waar je last van hebt dan dat je het zelf weet. Met haar massages en aandacht voel ik me keer op keer herboren. Elke keer weer opmerkelijk dat mijn spanning in mijn schouders vooral uit de heupen komt en hoe ze dat weer weg weet te krijgen. Elke keer weer voor herhaling vatbaar.
Leonie
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Praktijk voor Holistische Massage
Amazonenstraat 33 -2
1076LE Amsterdam

In deze sfeervolle praktijk gelegen in Amsterdam Zuid kunnen vrouwen terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage maar ook voor een massage gericht op specifieke spanningsklachten of als je niet zo lekker in je vel zit. Inge neemt uitgebreid de tijd voor je en door de combinatie van haar kennis van diverse massagetechnieken en psychologisch inzicht, stemt ze jouw massage precies af op wat jij op dat moment nodig hebt. De massages worden vanuit rust en met aandacht gegeven vanuit de holistische visie waar er gestreefd wordt naar een evenwicht tussen lichaam en geest. Let op: alleen voor vrouwen.

Maandag
10:0020:00
Dinsdag
10:0014:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0014:30
Vrijdag
12:0018:00
Zaterdag
12:0020:00
Zondag
12:0020:00

Massagesalons in de buurt