Reviews

4,8
36 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heel fijne ervaring gehad, ik kwam binnen met chaos in mn hoofd en liep naar buiten als meer één, ontspannen en een stukje gelukkiger. Heel persoonlijk en fijn door eerst te bepalen waar je behoefte aan hebt en wat zou kunnen helpen
Renske Das
één maand geleden
Het is de tweede keer dat ik hier kom en wederom was het weer een geweldige ervaring. Er wordt echt de tijd voor je genomen. De massage was heel anders dan de vorige keer maar zeker net zo fijn; precies afgestemd op waar ik behoefte aan had. Ik kan deze salon iedereen aanraden!
Maria van Doeken
één maand geleden
Ik werd erg prettig ontvangen, het voelde meteen goed om mijn problemen te delen. Ze heeft me erg goed geholpen met mijn rugklachten en oplopende spanning. Alles wordt afgestemd op je behoeftes en wensen. Ik kom zeker terug!
Anoniem
één maand geleden
I have pregnancy massage with Inge, she has magic hands and make me feel comfortable... I think I was even fell asleep a bit during the massage :)
Angelique Hendarto
2 maanden geleden
De massage was opnieuw erg fijn. Precies afgestemd op mijn wensen en in goed overleg. Ondanks dat de buurman besloot te beginnen met verbouwen (boormachine) en een brandweerwagen in de straat met loeiende sirenes een brand kwam blussen blijft ze rustig en laat ze de massage nadien wat langer duren, ondanks dat ze aan dit soort dingen natuurlijk niets kan doen. Ik kom zeker weer terug!!
Leonie van der Burg
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Praktijk voor Holistische Massage
Amazonenstraat 33 -2
1076LE Amsterdam

In deze sfeervolle praktijk gelegen in Amsterdam Zuid kunnen vrouwen terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage maar ook voor een massage gericht op specifieke spanningsklachten of als je niet zo lekker in je vel zit. Inge neemt uitgebreid de tijd voor je en door de combinatie van haar kennis van diverse massagetechnieken en psychologisch inzicht, stemt ze jouw massage precies af op wat jij op dat moment nodig hebt. De massages worden vanuit rust en met aandacht gegeven vanuit de holistische visie waar er gestreefd wordt naar een evenwicht tussen lichaam en geest. Let op: alleen voor vrouwen.

Maandag
10:0019:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0012:30
Donderdag
10:0021:30
Vrijdag
12:0018:00
Zaterdag
12:0020:00
Zondag
12:0020:00

Massagesalons in de buurt