Praktijk voor IOKAI Meridiaan Shiatsu - Rosmalen

4,7
10 reviews
Karel Ensinckstraat 40 E, Rosmalen, 5246GM
Daluren en last-minute

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,7
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een aanrader
Brede kijk op zaken en een prima behandelaar
Louis heeft mij op alle vlakken (spiritueel) verder gebracht. Zijn ervaring, kennis en de fijne energie geven mij iedere keer (de behandeling zelf én de dagen erna) een enorme boost en inspiratie. Hij (be)handelt puur uit zichzelf. Hij geeft mij richting zodat ik in een harmonisch dynamisch evenwicht kom en geen last ervaar van (medische-psychische) klachten.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Louis
Iokai shiatsu therapeut en healer werkt ook op afstand. 24/7 mobiel 0614635477
5.0
6 reviews

Over

Louis heeft ruim 20 jaar ervaring in preventieve natuurlijke en complementaire voor- en nazorg met iokai shiatsu, acupunctuur, Chinese Kruiden en energiehealing op afstand. Hij is bekwaam in het lokaliseren en behandelen van al uw klachten via de meridianen en energievelden en kan deze terug in harmonisch dynamisch evenwicht brengen en uw zelfhelend vermogen activeren. Hij kan als geen ander op afstand contactvrij uw energie en van de mensen die met u nauw zijn verbonden weer laten stromen en in balans brengen. Als uw innerlijke harmonie en vrede zijn hersteld zullen klachten en virus infecties vanzelf verdwijnen en u bent gezond.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Over

Praktijk voor IOKAI Meridiaan Shiatsu - Rosmalen
Karel Ensinckstraat 40 E
5246GM Rosmalen

IOKAI shiatsu is geen massage, maar een effectieve traditionele Oosterse geneeswijze. Deze vorm van manuele therapie wordt gegeven op het geklede lichaam en is aangenaam om te ondergaan. Het gaat om het herstellen van de balans. Als de levensenergie, de Ki, vrij door je lichaam stroomt, dan voel je je gezond, fit en energiek. Maar als de levensenergie verstoord wordt, kun je lichamelijke of geestelijke klachten krijgen. IOKAI shiatsu herstelt de energiebalans in je lichaam, om zo je klachten te verhelpen én te voorkomen.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
09:0020:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt