Reviews

4,0
4 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Een hele prettige sfeer, warm ontvangst en fijne energie. De massage en voetzoolreflexologie was goed, deskundig en met aandacht.
Anoniem
8 maanden geleden
De prijs/kwaliteit verhouding was goed, de therapeut in kwestie ervaren en prettig in de omgang. Het zou alleen wel iets gezelliger mogen qua aankleding. Het was wel erg wit en steriel in het gebouw en in de behandelkamer zelf. Verder niets aan te merken :)
Jenny Fatisis
9 maanden geleden
Fijne sportmassage gehad bij Premie. De salon was makkelijk te vinden en parkeren in de buurt is geen probleem. De ruimte was hygiënisch en sfeervol. De massage was goed en professioneel.
Anoniem
9 maanden geleden
Heerlijke ontspannende massage door vriendelijke en rustige dame. Ze gaf extra aandacht aan nek en schouders zoals ik had gevraagd. De massage was van goede intensiteit, niet te hard en niet te zacht. Ik ga zeker nog eens terug.
Andrea Jaeger
9 maanden geleden

Over

Premie
Helmholtzstraat 53
1098LE Amsterdam

Bij Premie kun je terecht voor diverse behandelingen die meehelpen om je spieren weer soepel te krijgen, je vitaliteit te laten toenemen en die jou helpen om je volledig te laten ontspannen. De eigenaresse is een zowel in Nederland als in het buitenland afgestudeerde sportmasseuse met veel ervaring die goed naar jouw behoeften luistert. Let op: de praktijk is gevestigd in het Medisch voet- rugcentrum en er is geen pinapparaat aanwezig.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
18:0020:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt