ProActief

Trekweg 51, 1338GA Almere
3,6
25 reviews
Trekweg 51, 1338GA Almere

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

3,6
25 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ontvangst en uitleg was vriendelijk. Kamer van de float kabine is een beetje vervallen, er is niet recht geprobeerd om sfeer te creëren. Tijdens de sessie is erg duidelijk de sportschool te horen, voor iemand die complete rust zoekt kan ik hier floaten helaas niet aanraden. Ik heb gelukkig wel genoten
Mieke
18 dagen geleden
Sharon
25 dagen geleden
De medewerker was een schat van vrouw, volle aandacht en heel vriendelijk. Een vrouw om een kopje thee mee te drinken :0) Enig minpunt is het luidruchtige...als je hiervoor gevoelig bent.
Sabine
2 maanden geleden
Vanavond hier een combi massage-floatsessie gehad en adviseer u wat betreft een floatsessie dit zeker NIET hier te doen. Een vreselijke floatsessie en daarbij een erg klantonvriendelijke houding van Proactive. Allereerst werd ik aan de balie geconfronteerd met een verhoogde prijs (€5.50) en werd aangeven dat dit door Treatwell verkeerd op hun site staat vermeld. Vervolgens was de floatsessie alles behalve ontspannen en relaxt daar er door de fitnesslocatie boven continue met zware halters op de grond werd gegooid. Ik heb vervolgens bij de balie van Proactive aangegeven, toen ik eerder dan de bedoeling weer bij de balie stond, dat ik niet tevreden was. Aan de ene kant door het enorme lawaai en aan de andere kant de plotselinge verhoogde prijs. Aangegeven dat ik niet de moeilijkste ben qua prijs maar als ik een half uur heb gereden, de prijsverhoging even snel wordt meegedeeld na de massage en ik door wil naar de floatsessie, dan voel ik me toch voor het blok gezet om hiermee akkoord te gaan. Overigens is dit telefonisch eerder op de dag niet door Proactive medegedeeld. Reactie Proactive aan de balie: “ja dat is jammer van de herrie, wij kunnen er helaas ook niets aan doen. Ook niet aan de onjuiste prijs, dan moet je maar een klacht indienen bij Treatwell.” En zo laat Proactive zijn klant perplex en ontdaan gewoon vertrekken voor maar liefst een prijskaartje van €60,50??!! Schandalig! Dat het floaten teleurstellend was dat is één maar dat je vervolgens door Proactive zo klantonvriendelijk behandeld wordt en totaal niet gecompenseerd of iets degelijks is helemaal teleurstellend. Hier kom ik dus nooit meer terug en adviseer een ieder hier geen gebruik te maken van hun floatsessie diensten.
Mireille
3 maanden geleden
Het floaten was fijn, wel heel jammer van de geluiden eromheen en de slechte hygiëne
Anoniem
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

ProActief
Trekweg 51
1338GA Almere

Voor actief bezig zijn ga je naar ProActief, dé leefstijlclub in Almere. Hier staat de combinatie van sport, gezondheid en leefstijl centraal. Je vindt bij ProActief fitness, groepsfitness en fysiotherapie onder één dak. Ook kan je heerlijk wegdromen tijdens een floatsessie waarin je heerlijk gewichtsloos gaat ontspannen. Refill your battery here.

MaMaandag
08:0022:00
DiDinsdag
08:0022:00
WoWoensdag
08:0022:00
DoDonderdag
08:0022:00
VrVrijdag
08:0022:00
ZaZaterdag
09:0015:00
ZoZondag
09:0015:00

Schoonheidssalons in de buurt