ProActief

3,3
44 reviews
Trekweg 51, Almere, 1338GA
Vandaag open: 09:00 - 15:00

Alle behandelingen

Reviews

3,3
44 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De bijgeluiden - het dreunen van het neerkomen van de gewichten in de sportschool - maakten dat het erg lastig ontspannen was.
Ik werd geholpen door een uiterst vriendelijke vrouw die alles tot in de details uitlegde. Je kwam in een kamer volledig voor jezelf, met een eigen douche. Dit was erg prettig en creëerde een prettige sfeer. Het floaten was een bijzondere ervaring van ontspanning.
Helaas niet de ervaring die ik had gehoopt. De “cabine” rook muf en bij het uitstappen zag ik zwarte schimmel bij het rubber. Op de website staat dat prikkels van buitenaf worden uitgesloten, niets is minder waar. Je hoort constant het dreunen van zware gewichten die op de grond worden gelegd en deuren die dichtvallen. Het geluid en de trilling die hierdoor ontstaat hoor en voel je heel duidelijk in de cabine. Ontspannend zou ik het in ieder geval niet noemen.
Tijdens het floaten voel en hoor je de zware dreunen van vallende gewichten; er zit een sportschool boven. De receptie is druk. Floatcabine en de ruimte waarin het staat en douchegelegenheid zijn schoon. Parkeren is geen probleem,
Gedateerde omgeving, oude floatingcabine
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

F
Floaten
3.1
31 reviews

Behandelingen

Lichaam
D
Dean

Behandelingen

Lichaam
Massage
Z
Zonnebank

Behandelingen

Lichaam

Over

ProActief
Trekweg 51
1338GA Almere

Voor actief bezig zijn ga je naar ProActief, dé leefstijlclub in Almere. Hier staat de combinatie van sport, gezondheid en leefstijl centraal. Je vindt bij ProActief fitness, groepsfitness en fysiotherapie onder één dak. Ook kan je heerlijk wegdromen tijdens een floatsessie waarin je heerlijk gewichtsloos gaat ontspannen. Refill your battery here.

MaMaandag
08:0022:00
DiDinsdag
08:0022:00
WoWoensdag
08:0022:00
DoDonderdag
08:0022:00
VrVrijdag
08:0022:00
ZaZaterdag
09:0015:00
ZoZondag
09:0015:00

Schoonheidssalons in de buurt