ProActief

Trekweg 51, 1338GA Almere
3,6
37 reviews
Trekweg 51, 1338GA Almere

Alle behandelingen

Reviews

3,6
37 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De gewichtheffers van Basic fit (boven je hoofd) maken veel lawaai al ze hun gewichten op de grond laten vallen. De floating tank zelf ziet er wat groezelig en verouderd uit.
geen
Het was een leuke eerste ervaring met floaten. Gelukkig had ik de reviews gelezen en was ik voorbereid op de keiharde geluiden vanuit de er biven gelegen sportschool. Jammer dat de medewerker hier vooraf niets over zei: als je hier niet op voorbereid bent schrik je er van. Omdat het benauwd was in de cabine heb ik een handdoek tussen de klep gedaan om wat frisse lucht te krijgen. Op zich vond ik het een heerlijke ervaring, maar volgende keer kies ik toch voor een andere salon.
Jammer dat er nogal herrie van kinderen vanuit de kleedkamers te horen was, en de grond/floating tank soms mee trilde met (neem ik aan) oefeningen uit de gymzalen met gewichten.
Ongeveer Elke twee minuten een harde dreun op de vloer boven de ruimte, alsof er een tractorband werd omgeflipt of dat er een zware trainingsbal op de grond werd gegooid. De cabine trilde er van. Ruimte grenst aan algemene kleedkamer, ook daar hoor je soms geluid van. Floaten is juist helemaal in een cocon zitten en daarom is het zo effectief qua uitgerust voelen. Maar dan moet je ook niks horen / merken om je heen. Ik zou teruggebeld worden nav klacht, maar geen telefoontje gehad.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

F
Floaten
3.7
24 reviews

Behandelingen

Lichaam
D
Dean

Behandelingen

Lichaam
Massage
Z
Zonnebank

Behandelingen

Lichaam

Over

ProActief
Trekweg 51
1338GA Almere

Voor actief bezig zijn ga je naar ProActief, dé leefstijlclub in Almere. Hier staat de combinatie van sport, gezondheid en leefstijl centraal. Je vindt bij ProActief fitness, groepsfitness en fysiotherapie onder één dak. Ook kan je heerlijk wegdromen tijdens een floatsessie waarin je heerlijk gewichtsloos gaat ontspannen. Refill your battery here.

MaMaandag
08:0022:00
DiDinsdag
08:0022:00
WoWoensdag
08:0022:00
DoDonderdag
08:0022:00
VrVrijdag
08:0022:00
ZaZaterdag
09:0015:00
ZoZondag
09:0015:00

Schoonheidssalons in de buurt