ProActief

Trekweg 51, 1338GA Almere
3,8
19 reviews
Trekweg 51, 1338GA Almere

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

3,8
19 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het was mijn eerste ervaring met floaten. In het begin vond ik het moeilijk om mijzelf over te geven aan het drijven en de rust. Heb het als zeer prettig ervaren en voelde na de sessie zeker een vorm van rust in mijn lichaam. Het enige wat ik moet aanmerken als minpunt is de locatie van de ‘floatkamer’. Boven deze kamer zijn de oermannen bezig met zware gewichten en deze hoor je dus om de paar seconden op de vloer donderen als een mokerslag. Dit dendert door richting de floatcabine en kom je nooit echt in een ultiem rustmoment. Wil dit vaker gaan doen, maar door de locatie helaas niet bij ProActive vrees ik. De dame in kwestie heeft mij wel subliem geholpen.
Rijswijk
9 dagen geleden
Was redelijk, het is een sportschool en volgens de foto's en naam doet voorkomen dat het een wellness center is. Sportmassage was meer een ontspanningsmassage maar in de boeking stond massage dus kon elke massage type zijn. Float dreef nog haar in van de voorganger zou meer aandacht aan besteed kunnen worden. De masseur was vriendelijk en behandeling was goed. Receptiemederweker wat stug. Voor mij niet herhalen waar Wellness moet totaal pakket van ontspanning hebben. In deze accommodatie is meer op sport gericht.
Fayçal Djemni
24 dagen geleden
Was prima!
Maaike
één maand geleden
Lekker ontspannend
Alfred
één maand geleden
Heerlijk!
Lisa
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

ProActief
Trekweg 51
1338GA Almere

Voor actief bezig zijn ga je naar ProActief, dé leefstijlclub in Almere. Hier staat de combinatie van sport, gezondheid en leefstijl centraal. Je vindt bij ProActief fitness, groepsfitness en fysiotherapie onder één dak. Ook kan je heerlijk wegdromen tijdens een floatsessie waarin je heerlijk gewichtsloos gaat ontspannen. Refill your battery here.

Maandag
08:0022:00
Dinsdag
08:0022:00
Woensdag
08:0022:00
Donderdag
08:0022:00
Vrijdag
08:0022:00
Zaterdag
09:0015:00
Zondag
09:0015:00

Schoonheidssalons in de buurt