Reviews

3,8
8 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Zeer goede uitleg en toelichting bij de intake en direct een eerste behandeling gehad. Uitermate tevreden. Klein punt is dat de weg naar het pand en de binnenkomst tot aan de behandelruimte erg donker is, dat geeft een wat minder prettig gevoel bij aankomst en vertrek (vandaar de 6). De behandelruimte zelf is netjes.
Linda Scheepens
7 maanden geleden
Leuke mooie salon, helaas moeilijk om te vinden maar door de vlaggetjes en bordjes is het wel gelukt!
Anoniem
8 maanden geleden
Het is een mooie salon. Ook de tuin van de salon is mooi en verzorgd. Het is alleen lastig te vinden de eerste keer. Het is namelijk in een industriegebied en het bord waarop aangegeven staat waar de salon is is niet super opvallend. De vrouw in de salon is aardig en legt alles goed uit. Goedkoop is het ook! Ik ga zeker terug.
Anoniem
8 maanden geleden
Geen resultaat na meerdere IPL behandelingen. Op een ander adres wel resultaat. Smoezelige ruimte. Prijs lijkt heel aantrekkelijk, maar helaas dus niet het gewenste resultaat.
Marieke van den Heuvel
één jaar geleden
Toon reactie van salons...
dag, ik heb vanmiddag al met jullie gebeld. Toen ik vanmiddag arriveerde (wel iets te laat omdat ik het niet kon vinden), was de deur gesloten. Ik zou graag een nieuwe (gratis) eerste behandeling afspreken, en dan mijn oksels in vervolgbehandelingen laten doen.
Anoniem
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Pulzzz - Den Bosch
Ertveldweg 8 A
5231XB Den Bosch

Bij Pulzzz aan de Ertveldweg in Den Bosch kun je terecht voor pijnloos ontharen voor een betaalbare prijs door middel van IPL. Hier reken je slechts één euro per flits af. Het flitsoppervlak van de apparatuur is circa tien vierkante centimeter. Pulzzz onthaart professioneel, veilig en definitief. Het team wordt getraind in het gebruik van de Pulzzz IPL-behandelmethode en is klantvriendelijk. Bij Pulzzz weet je zeker dat je op een veilige manier definitief van je dagelijkse scheerbeurten afkomt. Uiteindelijk gebeurt het echt: geen rode pukkeltjes meer, geen ingegroeide haren, stoppeltjes en irritaties.

Maandag
12:0020:00
Dinsdag
12:0020:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:0016:00
Zaterdag
10:0016:00
Zondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt