Pulzzz - Harderwijk

Gruttomeen 114, 3844ZH Harderwijk. Onderdeel van Pulzzz.
4,6
5 reviews
Gruttomeen 114, 3844ZH Harderwijk. Onderdeel van Pulzzz.

Alle behandelingen

Reviews

4,6
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Fantastisch geholpen!
melissa
4 maanden geleden
Annemiek
één jaar geleden
Noor
2 jaar geleden
Voor de behandeling professioneel uitleg over wat gaat er gebeuren en hoe werk het. Iedereen vriendelijk en gastvrij, leuke sfeer, eerlijk over de prijs. Top salon! Een echte aanrader ??
Aleksandra
3 jaar geleden
Na lang wikken en wegen. Want vond het erg spannend om te kiezen voor professionele IPL want ik heb gekozen coor schaamstreek en oksels. Maar na de eerste intake waarbij ik zeer goed uitleg heb gekregen. Voelde ik me erg op mijn gemak. En voelde het niet raar en vreemd om daar (schaamstreek) behandeld te worden.
Hans
3 jaar geleden

Over

Pulzzz - Harderwijk
Gruttomeen 114
3844ZH Harderwijk

Bij Pulzzz aan de Prins Mauritslaan in Harderwijk kun je terecht voor pijnloos ontharen voor een betaalbare prijs door middel van IPL. Hier reken je slechts één euro per flits af. Het flitsoppervlak van de apparatuur is circa tien vierkante centimeter. Pulzzz onthaart professioneel, veilig en definitief. Het team wordt getraind in het gebruik van de Pulzzz IPL-behandelmethode en is klantvriendelijk. Bij Pulzzz weet je zeker dat je op een veilige manier definitief van je dagelijkse scheerbeurten afkomt. Uiteindelijk gebeurt het echt: geen rode pukkeltjes meer, geen ingegroeide haren, stoppeltjes en irritaties.

MaMaandag
14:0018:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0012:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt