Reviews

4,2
10 reviews
Prima ontvangst. Duidelijke uitleg. Fijne specialiste. En prijs viel me alles mee!
Marije
één jaar geleden
Goede service en aardige specialiste. Ik had liever vooraf wat meer informatie willen ontvangen en zo ook na de behandeling. Bijvoorbeeld: lengte haren, mag ik in de zon, mag ik scheren, etc.
Daphne
één jaar geleden
Arianne
één jaar geleden
Ontzettend gezellige, klantgerichte salon met veel aandacht voor de klant.
Sietske
2 jaar geleden
Ik kwam voor een intake gesprek en werd hartelijk ontvangen. Alles werd duidelijk uitgelegd wat heel fijn was. Ik heb aangegeven wat ik wilde laten.doen en samen hebben we de te behandelen gebieden bekeken. Tot mijn verbazing kon ik gelijk deze keer al gebruik maken van de gratis behandeling (ik had namelijk alleen gereserveerd voor een intake) en daarna was er ook nog tijd voor benen en.bikinilijn, hoe tof is dat! Het gaat reuze snel en binnen een uurtje stond ik weer buiten, Bedankt en tot de volgende keer!
Anoniem
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Pulzzz - Hardinxveld
Klein Diepje 5
3371AN Hardinxveld-Giessendam

Bij Pulzzz aan het Klein Diepje in Hardinxveld kun je terecht voor pijnloos ontharen voor een betaalbare prijs door middel van IPL. Hier reken je slechts één euro per flits af. Het flitsoppervlak van de apparatuur is circa tien vierkante centimeter. Pulzzz onthaart professioneel, veilig en definitief. Het team wordt getraind in het gebruik van de Pulzzz IPL-behandelmethode en is klantvriendelijk. Bij Pulzzz weet je zeker dat je op een veilige manier definitief van je dagelijkse scheerbeurten afkomt. Uiteindelijk gebeurt het echt: geen rode pukkeltjes meer, geen ingegroeide haren, stoppeltjes en irritaties.

Maandag
13:0017:30
Dinsdag
08:3017:30
Woensdag
08:3017:30
Donderdag
08:3017:30
Vrijdag
08:0020:00
Zaterdag
08:0014:00
Zondag
Gesloten