Reviews

4,2
264 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ook deze nieuwe locatie doet schoon en fris aan. De indeling vindt ik een hele verbetering, die komt een stuk rustiger over. Het personeel maakt een professionele en flexibele indruk, zonder verplichte praatjes over het weer of zo. En als kers op de taart: heerlijke cappucino :)
Anoniem
10 dagen geleden
Ik heb vandaag voor de eerste keer een pedicure gehad en het was zeer geslaagd.Ik kom zeker terug.
MT Velde Davidson
13 dagen geleden
Kathelijne Wille
16 dagen geleden
Heerlijke pedicure gehad met een mooi resultaat. Ik kom zeker terug! Ook erg tevreden over een afspraak via Treatwell; makkelijk en de korting werd automatisch over genomen.
Kirsten van Kampen
16 dagen geleden
Prima nieuwe salon, waar je vriendelijk en kundig geholpen wordt. Over afspraak via Treatwell absoluut ontevreden deze keer!
yvonne harteloh
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Pure Cosmetics
Raaks 26
2011VA Haarlem

Pure Cosmetics is een professionele organisatie voor vrouwen in het centrum van Haarlem. In een aangename, rustgevende salon met een ongedwongen sfeer zijn ze voor jou altijd op zoek naar de beste en meest klantvriendelijke technologieën en producten van hoge kwaliteit. Er zijn verschillende gezichtsbehandelingen mogelijk met gelaatsmassages en speciale maskers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van merken zoals Dr. Murad, La Colline, en OPI.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:0017:00
Woensdag
11:0017:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
11:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt