Reviews

4,5
41 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Hartelijke ontvangst, professionele behandeling met warme aandacht
Anoniem
9 dagen geleden
Ik kreeg tijdens mijn behandeling het idee dat er niet voldoende tijd was en dat het daardoor behoorlijk afgeraffeld werd. Daarnaast kreeg ik het idee dat de behandelaar geïrriteerd was, doordat ik niet tevreden was met het eindresultaat. Erg jammer want de salon ziet er verder netjes uit!
Véronique
2 maanden geleden
Mijn behandeling bestond uit een bindweefselmassage gericht op het verstevigen van het collageen, een ware fitness voor het gezicht. Mijn huid zag er na de behandeling mooi en vol uit en voelt nog steeds dat het een flinke boost heeft gehad. Ik ga dan ook voor een kuurbehandeling voor de collageenbooster. Bij deze behandeling wordt ook de hals meegenomen wat ik als een enorm pluspunt heb ervaren tov andere bindweefselmassages die ik elders heb ervaren. Tevens een prettig contact met de schoonheidsspecialiste die haar vak uitermate goed volstaat en met veel passie, gedrevenheid en enthousiasme werkt. Ik zeg een aanwinst in Vught.
Anoniem
5 maanden geleden
Anoniem
7 maanden geleden
Een heerlijke behandeling. Echt een verwennerij. Ik ben erg tevreden en ik maak zeker weer een afspraak.
Annelies
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Pure Sense Skincare
Baarzenstraat 23c
Vught

Bij Pure Sense Skincare vindt Esther dat schoonheidsverzorging meer is dan het mooier maken van mensen. De basis van haar passie is om resultaatgericht je huid te verbeteren en tegelijkertijd een moment van rust en ontspanning te creëren. Ervaar het uitgebreide aanbod van schoonheidsbehandelingen en vooral de speciale aandacht voor jezelf. Boek een heerlijke facial of laat je wimpers en wenkbrauwen behandelen. Laat je look afmaken door prachtige visagie!

Maandag
19:0022:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0012:00
Vrijdag
09:0016:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt