Reviews

4,4
90 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Th
17 dagen geleden
Alice
één maand geleden
Chung
één maand geleden
Salon is recent verbouwd, verplaatst naar een andere ruimte: een hele verbetering, alles licht en fris en comfortabeler voor klant en behandelaar. Pluim!
Joke
één maand geleden
Helaas was de ruimte wat stoffig en niet zoals op de foto door alle spulletjes. Mevr. was wel met een verbouwing bezig wellicht kwam ik op het verkeerde moment. Ik had het idee dat de behandeling vrij gehaast ging en door het apparaat schoonmaken niet persee ontspannend. Ze is wel aardig en zorgt dat je op je gemak bent.
Anoniem
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Purple Rose
Vogelenzanglaan 13
2548SX Den Haag

Ben jij op zoek naar een specialist in waxen? Dan ben je bij Purple Rose aan het juiste adres! Bij deze praktijk aan huis in de gezellige woonwijk Wateringse Veld in Den Haag zijn ze gespecialiseerd in waxen met snelle technieken. De praktijk is professioneel ingericht waardoor je comfortabel behandeld kunt worden door een ervaren schoonheidsspecialiste. Naast waxen kun je ook terecht voor ontspannen gezichtsbehandelingen, de verzorging van je voeten of het laten epileren van je wenkbrauwen met touw. Persoonlijke aandacht staat bij Purple Rose centraal!

Let op: in deze salon kan niet gepind worden.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0021:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt