Reviews

5,0
2 reviews
Toen ik de afspraak maakte voor voor 1,5 uur later, kreeg ik meteen een mail met bevestiging via Treatwell. De vraag heeft de salon ook direct contact met je opgenomen over deze afspraak klopt in mijn ogen niet want het 1e contact verloopt via Treatwell en niet via de salon zelf. Bij Jacqueline werd ik hartelijk ontvangen. Ze heeft een kleine salon en het ziet er heel fris en netjes uit. Kan op korte termijn beginnen met de ipl behandeling waarover ik in het 1e gesprek goede uitleg heb gekregen.
Marjolein
5 maanden geleden
Jaqueline is zeer professioneel en bekwaam. Werkt netjes, hygiënisch en creëert een fijne sfeer in haar salon. Studio Flitsend hanteert zeer scherpe prijzen. Ik ga naar Jaqueline voor een IPL-behandeling en ben een zeer tevreden klant.
Britt
2 jaar geleden

Over

Puur Cosmetics | IPL Studio Flitsend
Mozartlaan 1
5283KA Boxtel

Puur Cosmetics is gevestigd aan de Mozartlaan in Boxtel. Of je nu wilt stralen op je bruiloft of er piekfijn uit wil zien op een bedrijfspresentatie, bij Puur Cosmetics ben je aan het juiste adres. Eigenaresse Jaqueline is professioneel visagiste en haarstyliste en doet niets liever dan jou voorzien van een prachtig uiterlijk. Verder kun je hier discreet terecht voor IPL-behandelingen. Er wordt gewerkt met E-light prof IPL apparatuur. Het is veilig en door de RF kan zowel donker als licht haar en de lichte en getinte huid goed behandeld worden. Ga voor langdurig en snel resultaat!

Maandag
13:3022:30
Dinsdag
13:3017:00
Woensdag
13:0017:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
13:3017:00
Zaterdag
10:0012:00
Zondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt