Oude Arnhemseweg 205, Zeist

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,7
237 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijke massage gehad met lekkere warme olie. Voel me herboren
Heerlijk! Aanrader!
Ik vond het advies over highlights en lowlights een beetje half. Op de vraag: wat zou u doen? Kwam geen duidelijk antwoord. Daarnaast viel het mij op dat ze in eerste instantie de highlights met de kam wilde zetten, dat heeft met mijn flinke haardos niet de voorkeur: kan snel vlekkerig uitpakken. Na aandringen ging ze toch met folies aan de slag. Het folies zetten zelf ging langzaam. Alsof ze het al een tijdje niet had gedaan. Het resultaat was gelukkig goed uitgepakt, de kleuren mooi.
Toon reactie salon...
In een rustige en ontspannen sfeer word je bij Puur en Pracht met aandacht voor de natuurlijke valling van je haar geknipt. En ze gebruiken uitsluitend natuurvriendelijke producten.
Very clean, friendly staff and they did a great job with my treatment ... Will definitely return and support this salon again
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Michelle
Schoonheidsspecialiste
4.9
107 reviews

Over

Michelle is eigenaresse van Puur en Pracht. Ze is afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en heeft alle certificaten die benodigd zijn om een wellness behandeling te evenaren. Michelle werkt met ontzettend veel plezier en passie in de salon, service staat daarbij ook op de eerste plek. Ze past elke behandeling aan op de persoon zodat iedereen de behandeling krijgt die ze nodig hebben. De volledige beauty ervaring staat op de eerste plek.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Michelle

Attent11
Professioneel11
Vakkundig10
Deskundig9
Jolanda
Kapster
4.8
61 reviews

Over

Jolanda is werkzaam als kapster bij Puur en Pracht. Ze is afgestudeerd als kapster. En ze heeft al tientallen jaren ervaring in het vak. Jolanda werkt met veel passie en liefde in de salon. De kappersbehandelingen zijn zeer uitgebreid. Van botox-treatments tot een natuurlijke haarkleuring. Jolanda is zeer bekwaam in haar vak en zal dan voor elk persoon een passende behandeling samenstellen. De volledige beauty ervaring staat op de eerste plek.

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Jolanda

Ervaren8
Aardig6

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Spatscherm gebruikt door personeel
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon

Over

Puur en Pracht
Oude Arnhemseweg 205
Zeist

Bij Schoonheidssalon Puur en Pracht in Zeist kom je even helemaal tot rust. Je kunt er terecht voor onder andere ontspannende gezichtsbehandelingen, manicures, pedicures, waxen en het knippen en kleuren van je haar.

Eigenaresse en schoonheidspecialiste Michelle heeft meer dan 3 jaar ervaring en ze staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en vakkundigheid. Ze vindt het belangrijk dat elke treatment aansluit aan jouw wensen. Haar collega Jolanda is een ervaren kapster en weet precies wat er bij jouw gezicht past. Dus schroom niet om hier om advies te vragen: Michelle en Jolanda helpen je graag. In de salon wordt gewerkt met 100% natuurlijke en biologische producten.

MaMaandag
12:0021:30
DiDinsdag
09:0021:30
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0014:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt