Puur Marjolein

Middenburcht 98, Vleuten, 3452MR Gebouw Zorgpoort, 2e verdieping,
5,0
10 reviews
Middenburcht 98, Vleuten, 3452MR Gebouw Zorgpoort, 2e verdieping,

Alle behandelingen

Reviews

5,0
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Zeer goede behandeling gehad en de tijd genomen om uit te zoeken waar de klachten/pijn precies zit
Sherieta
2 maanden geleden
Toon reactie salon...
Ik wist niet wat ik kon verwachten van een Yoga massage. Marjolein is zeer professioneel. Vooraf kreeg ik een vragenlijst opgestuurd die aan het begin van de afspraak doorgenomen werd. Ze stelt je op je gemak en weet goed hoe ze je klachten kan behandelen. Je merkt goed dat ze weet wat ze doet. Na ruim 1.5 uur ging ik super ontspannen richting huis. Met gelijk al verminderde klachten en een opgeruimd hoofd. En dat gevoel heeft nog zeker een aantal dagen nagesudderd. Kortom; zeker aan te bevelen. Juist wanneer je wat aandacht voor jezelf wilt en "vanuit je hoofd weer in je lijf wilt raken".
Miranda
7 maanden geleden
Toon reactie salon...
Al enige tijd ga ik met veel plezier naar Marjolein voor massages. Ik ben ermee begonnen in een tijd waarin ik het niet naar mijn zin had op mijn werk en op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Kortom, een tijd waarin ik minder lekker in mijn vel zat en een ontspannende massage goed kon gebruiken. Normaal gesproken heb ik moeite met gefrunnik aan mijn lichaam, al is het al bij een pedicure, maar bij Marjolein kon ik het al snel loslaten. Dit komt ook door de persoonlijke benadering van Marjolein. Ze neemt echt de tijd voor je en vraagt altijd naar specifieke klachten en/of wensen. Iedere behandeling voelt ook als nieuw door het gebruik van andere methoden en een op maat aanpak. Inmiddels zit ik lekkerder in mijn vel, maar ben ik zo verknocht geraakt aan even ontspannen, dat ik doorga met deze cadeautjes aan mijzelf!
Paulien
één jaar geleden
Marjolein is excellent! I am a regular client and every time I leave her massage feeling super relaxed. She gives very personalized massages as she always asks about what my preferences are for each time and which areas should be focused on. The room is also always very cozy and has a relaxing atmosphere. I would definitely recommend!
Emma
één jaar geleden
Toon reactie salon...
Zowel de stoel- als de Thaise matmassage ontvangen van Marjolein. Bevalt mij erg goed, Marjolein laat mij goed ontspannen waardoor de 'behandeling' veel resultaat heeft. Zij neemt de tijd om zowel voor- als achteraf de behandeling met je te bespreken. Dit zorgt ook voor een stuk bewustwording van je lichaam en geest, wat het zoal met je kan doen. Zij verdiept zich ook in jou, heb je klachten, doelen, zo weet zij waar ze rekening mee kan houden. Dat voelt heel vertrouwd en zo weet ik dat ik aan het juiste adres ben!
Anne-Marie
één jaar geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Puur Marjolein
Middenburcht 98
Vleuten
3452MR Gebouw Zorgpoort, 2e verdieping,

In het centrum van Vleuterweide, in gebouw Zorgpoort (2e verdieping), vind je Puur Marjolein. De gelijknamige eigenaresse geeft hier lichaamsgerichte therapie en Thaise yogamassages. De behandelingen bij praktijk Puur Marjolein bestaan uit een combinatie van: technieken uit de Thaise massage, oosterse geneeswijze en coaching. Marjolein biedt persoonlijke aandacht en een luisterend oor waardoor de massage beter op jouw persoonlijke wensen kan worden afgestemd. Handig om te weten: je kunt gratis parkeren in de parkeergarage voor de deur.

Puur Marjolein is geregistreerd bij de BATC, beroepsorganisatie voor natuurgeneeskundig therapeuten. Vaak wordt deze therapie door de zorgverzekeraar (gedeeltelijk) vergoed.

Let op! je kunt niet pinnen in de salon.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
10:0013:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0016:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt