Massagesalons in de buurt

Puur Marjolein

Middenburcht 98, Vleuten, Gebouw Zorgpoort, 2e verdieping,, 3452MR

Sorry, Puur Marjolein is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Skin Village

134 reviews
Pablo Picassostraat 473 , Utrecht

Massage by Cheryl

334 reviews
Purpervlinderstraat, 23, 3544VZ Utrecht

Schoonheidsinstituut Terwijde Hair & beauty

441 reviews
Musicallaan 13A 13B, 3543ER Utrecht

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

5,0
12 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Goed
Marjolein weet precies wat ze doet. Ze luistert goed naar de klachten en past de behandeling daarop aan. Ik voelde me direct op mijn gemak.
Zeer goede behandeling gehad en de tijd genomen om uit te zoeken waar de klachten/pijn precies zit
Toon reactie salon...
Ik wist niet wat ik kon verwachten van een Yoga massage. Marjolein is zeer professioneel. Vooraf kreeg ik een vragenlijst opgestuurd die aan het begin van de afspraak doorgenomen werd. Ze stelt je op je gemak en weet goed hoe ze je klachten kan behandelen. Je merkt goed dat ze weet wat ze doet. Na ruim 1.5 uur ging ik super ontspannen richting huis. Met gelijk al verminderde klachten en een opgeruimd hoofd. En dat gevoel heeft nog zeker een aantal dagen nagesudderd. Kortom; zeker aan te bevelen. Juist wanneer je wat aandacht voor jezelf wilt en "vanuit je hoofd weer in je lijf wilt raken".
Toon reactie salon...
Al enige tijd ga ik met veel plezier naar Marjolein voor massages. Ik ben ermee begonnen in een tijd waarin ik het niet naar mijn zin had op mijn werk en op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Kortom, een tijd waarin ik minder lekker in mijn vel zat en een ontspannende massage goed kon gebruiken. Normaal gesproken heb ik moeite met gefrunnik aan mijn lichaam, al is het al bij een pedicure, maar bij Marjolein kon ik het al snel loslaten. Dit komt ook door de persoonlijke benadering van Marjolein. Ze neemt echt de tijd voor je en vraagt altijd naar specifieke klachten en/of wensen. Iedere behandeling voelt ook als nieuw door het gebruik van andere methoden en een op maat aanpak. Inmiddels zit ik lekkerder in mijn vel, maar ben ik zo verknocht geraakt aan even ontspannen, dat ik doorga met deze cadeautjes aan mijzelf!
Toon meer reviews...

Over

Puur Marjolein
Middenburcht 98
Vleuten
3452MR Gebouw Zorgpoort, 2e verdieping,

In het centrum van Vleuterweide, in gebouw Zorgpoort (2e verdieping), vind je Puur Marjolein. De gelijknamige eigenaresse geeft hier lichaamsgerichte therapie en Thaise yogamassages. De behandelingen bij praktijk Puur Marjolein bestaan uit een combinatie van: technieken uit de Thaise massage, oosterse geneeswijze en coaching. Marjolein biedt persoonlijke aandacht en een luisterend oor waardoor de massage beter op jouw persoonlijke wensen kan worden afgestemd. Handig om te weten: je kunt gratis parkeren in de parkeergarage voor de deur.

Puur Marjolein is geregistreerd bij de BATC, beroepsorganisatie voor natuurgeneeskundig therapeuten. Vaak wordt deze therapie door de zorgverzekeraar (gedeeltelijk) vergoed.

Let op! je kunt niet pinnen in de salon.

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
10:0013:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
09:0016:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten