Puur Marjolein

Dwergbieslaan 47, 3452AH Vleuten
5,0
8 reviews
Dwergbieslaan 47, 3452AH Vleuten
Dalurenkorting

Reviews

5,0
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Al enige tijd ga ik met veel plezier naar Marjolein voor massages. Ik ben ermee begonnen in een tijd waarin ik het niet naar mijn zin had op mijn werk en op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Kortom, een tijd waarin ik minder lekker in mijn vel zat en een ontspannende massage goed kon gebruiken. Normaal gesproken heb ik moeite met gefrunnik aan mijn lichaam, al is het al bij een pedicure, maar bij Marjolein kon ik het al snel loslaten. Dit komt ook door de persoonlijke benadering van Marjolein. Ze neemt echt de tijd voor je en vraagt altijd naar specifieke klachten en/of wensen. Iedere behandeling voelt ook als nieuw door het gebruik van andere methoden en een op maat aanpak. Inmiddels zit ik lekkerder in mijn vel, maar ben ik zo verknocht geraakt aan even ontspannen, dat ik doorga met deze cadeautjes aan mijzelf!
Paulien
één maand geleden
Marjolein is excellent! I am a regular client and every time I leave her massage feeling super relaxed. She gives very personalized massages as she always asks about what my preferences are for each time and which areas should be focused on. The room is also always very cozy and has a relaxing atmosphere. I would definitely recommend!
Emma
3 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Zowel de stoel- als de Thaise matmassage ontvangen van Marjolein. Bevalt mij erg goed, Marjolein laat mij goed ontspannen waardoor de 'behandeling' veel resultaat heeft. Zij neemt de tijd om zowel voor- als achteraf de behandeling met je te bespreken. Dit zorgt ook voor een stuk bewustwording van je lichaam en geest, wat het zoal met je kan doen. Zij verdiept zich ook in jou, heb je klachten, doelen, zo weet zij waar ze rekening mee kan houden. Dat voelt heel vertrouwd en zo weet ik dat ik aan het juiste adres ben!
Anne-Marie
3 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Een behandeling bij Puur Marjolein is een cadeau voor jezelf en/of voor anderen. Vanaf het eerste moment voel je je goed bij Marjolein. Ze is een hele fijne persoonlijkheid en zij begrijpt precies waar je op dat moment behoefte aan hebt. Het kan niet anders dan dat het goed bevalt. Een echte aanrader!
Kim Caalen
3 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Al diverse keren bij Puur Marjolein geweest, zowel voor een therapeutisch traject als voor losse massages en ik heb maar één conclusie: ze is echt heel goed in wat ze doet! In mijn drukke leventje met kleine kindjes en een veeleisende baan brengt zij mij altijd weer tot rust en ontspanning en dat is voor mij zoveel waard! Mijn nek- en schouderklachten maakt ze minder, de drukte in mijn hoofd neemt af, keer op keer ben ik haar zo dankbaar! Ik heb dus maar 1 advies: gewoon boeken!
Chantalle
3 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

Puur Marjolein
Dwergbieslaan 47
3452AH Vleuten

Aan de Dwergbieslaan in Vleuten vind je Puur Marjolein. De gelijknamige eigenaresse geeft hier verschillende Thaise massages. Marjolein biedt persoonlijke aandacht en een luisterend oor waardoor de massage beter op jouw persoonlijke wensen kan worden afgestemd. Een Thaise massage is een combinatie van yoga, zachte massage technieken, mindfullness en acupressuur. Dit zorgt voor complete ontspanning en geeft ruimte in je spieren, gewrichten en energiebanen. Handig om te weten: je kunt parkeren in de straat.

Let op! je kunt niet pinnen in de salon.

Maandag
09:3022:00
Dinsdag
10:0012:00
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt