Reviews

4,3
16 reviews
Een nette salon alles netjes opgeruimd overzichtelijk en op een hele goede mooie locatie op de hoek van het winkelend publiek je hebt daar altijd wat te zien want er zijn heel veel ramen is gezellig en de nagelstylisten de vrouw van de eigenaar dat is een hele lieve leuke meid en voel me ook thuis bij haar voor mijn nagels dus ik raad ze ook zeker aan bij familie of vrienden gewoon fijn......
Machtel
3 maanden geleden
Gellak nagels. Nu 2e keer en direct een ´abonnement´ afgesloten. Bevalt me heel goed. Wordt secuur gewerkt. Blijf terugkomen.
Monique
5 maanden geleden
Monique
6 maanden geleden
Jaren was ik niet meer bij de kapper geweest. Ik was dus aardig zenuwachtig. Maar dat had niet gehoeven! De kapster was super vriendelijk en heeft het super gedaan! Iedere keer samen gekeken of de lengte goed was of dat er nog iets af kon. Een aanrader. Fijn dat ik gratis kan parkeren met mijn auto.
Anoniem
8 maanden geleden
Tevreden over de behandeling in de kapsalon. Salon ziet er netjes en schoon uit. Nadeel: de boeking via Treatwell is geen Real time beschikbaarheid in de agenda. Als je boeking 24 uur van te voren maakt werkt het prima. Op korte termijn (zelfde dag) geeft probleem met beschikbaarheid van tijdstip. Volgende keer bel ik direct naar de kapsalon toe, dan weet ik meteen of ik terecht kan.
Anoniem
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Q Kappers
De Bus 3
5581GP Waalre

Q Kappers staat voor Quik en Quality. Hier krijg je kwaliteit voor een betaalbare prijs. Het team wordt regelmatig getraind bij Coiffeurs Club Eindhoven zodat ze op de hoogte blijven van de laatste trends. Bij deze kapper is hoge kwaliteit gegarandeerd door de Pivot Point vaktechniek die wordt gebruikt. Ze bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ook je nagels kunnen ze hier tot in de puntjes verzorgen aangezien er ook een professionele nagelstudio aanwezig is. Fijn is dat je gratis kan parkeren voor de deur.

Maandag
13:0018:00
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
09:0016:30
Zondag
Gesloten