Qi Studio, praktijk voor shiatsu massage therapie

Graswinckelstraat 71, 2613PV Delft
4,9
17 reviews
Graswinckelstraat 71, 2613PV Delft

Alle behandelingen

Reviews

4,9
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Fijne behandeling gehad!
Anoniem
10 dagen geleden
Hele fijne eerste ervaring gehad met zowel Shiatsu massage als met Ianthe!
Tara ten Hove
één maand geleden
Rustige ontvangst met kort overleg waar eventueel op gelet moet worden tijdens de behandeling. Geen bijzonderheden deze keer, dus ik krijg een algehele behandeling waarbij zonder dat ik het zelf in de gaten had, toch wel wat gevoelige plekjes boven komen. Genoten van de stilte, de treffende aanraking en het ontspannen gevoel achteraf. Heerlijk! Ik kom zeker weer terug!!
Nathalie
3 maanden geleden
Ik was bang dat mijn tweede massage misschien zou tegenvallen, omdat ik na de eerste keer zo enthousiast was, maar dat was gelukkig niet het geval. Na aangegeven te hebben welke delen van het lichaam extra aandacht nodig hebben, lig je eerst op je buik en daarna op je rug. Het draaimoment haalt je heel even uit je ontspannen toestand, maar deze komt snel weer terug. Ik vind de rust en stilte tijdens de massage heerlijk. Wanneer je het pand verlaat voel je je echt heerlijk. Mijn volgende behandeling is alweer geboekt!
Nathalie
3 maanden geleden
Serge
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Qi Studio, praktijk voor shiatsu massage therapie
Graswinckelstraat 71
2613PV Delft

Wanneer je last hebt van lichamelijke of emotionele klachten, kan een Shiatsu-massage verlichting bieden. Bij Qi Studio zijn de massages gericht op het opheffen van blokkades en het weer laten stromen van je levensenergie. De massages worden volledig aangepast aan jouw klachten, wensen en behoeften. Zo worden lichaam en geest weer in evenwicht gebracht. Ook wanneer je puur wilt ontspannen ben je van harte welkom voor een heerlijke ontspanningsmassage.

Handig om te weten: de praktijk bevindt zich op de 1e verdieping. Let op: wanneer je kiest voor achteraf betalen, wordt dit via Tikkie of een overschrijving gedaan.

Maandag
08:0014:00
Dinsdag
08:0017:00
Woensdag
08:0017:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
08:0017:00
Zaterdag
09:0013:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt