Qi Studio, praktijk voor shiatsu massage therapie

Graswinckelstraat 71, 2613PV Delft
4,8
13 reviews
Graswinckelstraat 71, 2613PV Delft
Dalurenkorting

Reviews

4,8
13 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Serge
5 dagen geleden
Prettige, ontspannen ontvangst. Korte intake om verrassingen te voorkomen. Zeer prettig dat je tijdens de massage niet hoeft te praten, het mag gewoon stil zijn. Heerlijk! De massage voelt prettig, niet ruw, maar je voelt wel duidelijk dat de juiste punten geraakt worden! Na afloop fietste ik naar huis zonder mijn pijnlijke schouder te voelen en dat was een heerlijk ontspannen gevoel. Ik kom zeker terug!
Nathalie
20 dagen geleden
Inmiddels alweer enkele maanden een vaste klant; klachten van een ‘vastzittende’ schouders, rug en nek verbeterd aanzienlijk na een bezoek aan Qi Studio - kortom, een aanrader!
W te M
één maand geleden
Ging voor ontspanning massage bij qi was netjes en heerlijk ontspannend.
Barbara
één maand geleden
Na een aantal shiatsu therapie behandelingen voelen mijn nek, schouder en rug een stuk meer ontspannen! De behandeling is erg rustgevend en Ianthe luistert goed waar je last van hebt en wat de achterliggende oorzaak daarvan zou kunnen zijn! Ik ben dan ook erg tevreden en zou het zeker aanraden!
Sheneequa
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Qi Studio, praktijk voor shiatsu massage therapie
Graswinckelstraat 71
2613PV Delft

Wanneer je last hebt van lichamelijke of emotionele klachten, kan een Shiatsu-massage verlichting bieden. Bij Qi Studio zijn de massages gericht op het opheffen van blokkades en het weer laten stromen van je levensenergie. De massages worden volledig aangepast aan jouw klachten, wensen en behoeften. Zo worden lichaam en geest weer in evenwicht gebracht. Ook wanneer je puur wilt ontspannen ben je van harte welkom voor een heerlijke ontspanningsmassage.

Handig om te weten: de praktijk bevindt zich op de 1e verdieping. Let op: wanneer je kiest voor achteraf betalen, wordt dit via Tikkie of een overschrijving gedaan.

Maandag
13:0017:15
Dinsdag
08:0017:15
Woensdag
08:0017:15
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
08:0017:15
Zaterdag
09:0013:15
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt