Qi Studio, praktijk voor shiatsu massage therapie

Graswinckelstraat 71, Delft, 2613PV

Sorry, Qi Studio, praktijk voor shiatsu massage therapie is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Mhau Skin Care

135 reviews
Koormarkt 78, Delft

Zahra Beauty Center

410 reviews
Papsouwselaan 133, Delft

SK Beauty Experts

1222 reviews
Peperstraat 40, 2611CH Delft

Alle behandelingen

Reviews

4,7
24 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De shiatsu therapie bij Qi Studio heeft me enorm geholpen me fitter te voelen. Mijn grootste klacht was vermoeidheid, daar ben ik nu vanaf. De eigenaar Ianthe is heel vriendelijk en professioneel. Er is veel aandacht voor jou als cliënt waardoor ik me al snel op mijn gemak voelde. Door de behandelingen voel ik me heel veel beter en energieker, wat ook mentaal een positieve doorwerking heeft! Wat ik leuk en verrassend vind is dat ze ook met Chinese kruiden werkt die de behandeling ondersteunen.
Juiste druk gebruikt, op de goede plekken gedrukt.
Vakbekwaam, rustig en eenvoudige omgeving. Vriendelijk. Klachten zijn verminderd.
Het was een fijne ervaring. Er mag alleen wel iets van een muziekje aan en een geurtje boven in de kamer aan om een sfeer te zetten. Verder was het een heerlijk ontspannen massage.
Ruimte was ietwat aan de kale kant maar dat is persoonlijk. Ianthe komt erg professioneel en kundig over, wel iets afstandelijk maar dat is ook prima. Behandeling voelde goed, had het alleen wat koud. Ik kreeg wel een dekentje maar ik bleef het wat (te) koud hebben. hierdoor 4 sterren in plaats van 5. Dag erna wat gevoelige plekken maar verder voelde ik mij goed!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Qi Studio, praktijk voor shiatsu massage therapie
Graswinckelstraat 71
2613PV Delft

Wanneer je last hebt van lichamelijke of emotionele klachten, kan een Shiatsu-massage verlichting bieden. Bij Qi Studio zijn de massages gericht op het opheffen van blokkades en het weer laten stromen van je levensenergie. De massages worden volledig aangepast aan jouw klachten, wensen en behoeften. Zo worden lichaam en geest weer in evenwicht gebracht. Ook wanneer je puur wilt ontspannen ben je van harte welkom voor een heerlijke ontspanningsmassage.

Handig om te weten: de praktijk bevindt zich op de 1e verdieping. Let op: wanneer je kiest voor achteraf betalen, wordt dit via Tikkie of een overschrijving gedaan.

MaMaandag
08:1514:00
DiDinsdag
08:1517:00
WoWoensdag
08:1517:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
08:1517:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten