QoQo Massage Clinics - Almere

4,7
113 reviews
Zadelmakerstraat 16, Almere, 1315AP. Onderdeel van QoQo Massage Clinics.

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
113 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik werd ontvangen en gemasseerd door een hele vriendelijke dame. Ze legde alles goed uit aangezien het mijn eerste keer was. Tijdens de massage deed het even pijn, maar ze vroeg of het teveel druk was en paste zich daarop aan. De massage was heeerlijk! Ze deed zelfs een stuk voeten, benen, armen en hoofdhuid erbij dus eigenlijk bijna een fullbodymassage gehad, maar met een nadrukkelijke focus op mijn rug, nek en schouders.
Graag deel ik mijn allereerste ervaring bij jullie massagesalon. De massage viel zwaar tegen en was niet zoals ik in gedachte had. Mevrouw had daarnaast ook erg veel haast en liep op een gegeven moment gewoon weg zonder wat te zeggen. Na 10 minuten riep ik een medewerker om te vragen of de massage voorbij was?? Ik gaf aan dat het heel vreemd was dat de masseur gewoon weg liep zonder te communiceren. Ik kreeg als reactie daarop te horen dat haar collega snel weg moest om de trein te halen?????
Prima duo-massage. Werd wel gefluisterd tussendoor onderling & bepaalde drukpunten werden heel vaak gedaan waardoor ze alleen maar meer zeer deden na de massage. Verder helemaal prima en lekker!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

M1
Masseur
4.7
61 reviews

Behandelingen

Lichaam
Massage
M2
Masseur
4.8
21 reviews

Behandelingen

Lichaam
Massage

Over

QoQo Massage Clinics - Almere
Zadelmakerstraat 16
1315AP Almere

In het centrum van Almere Stad vind je massagesalon QoQo Massage Clinics - Almere. Je bent hier aan het juiste adres als je even tot rust wilt komen met een ontspanningsmassage, sportmassage, rug-, schouder- en nekmassage of voetreflexmassage.

De ontspanningsmassage is een zachte massage om helemaal tot rust te komen, ga voor de sportmassage als je van een stevigere massage houdt. De salon biedt duo-massages aan en gecombineerde duo-massages. Geniet met een duo-massage met z’n tweetjes van een heerlijke massage in dezelfde ruimte. De gecombineerde duo-massage is ideaal als je niet kan kiezen uit één massage, maar verschillende soorten massages wilt combineren.

Handig om te weten: QoQo Massage - Almere is iedere dag geopend van 9.30 tot 23.30 uur.

MaMaandag
09:3023:30
DiDinsdag
09:3023:30
WoWoensdag
09:3023:30
DoDonderdag
09:3023:30
VrVrijdag
09:3023:30
ZaZaterdag
09:3023:30
ZoZondag
09:3023:30

Massagesalons in de buurt